«Φοβάμαι»: Η αλήθεια για το διάλογο Νωαίνας – Ζήνα στη σκηνή του «X Factor»!

Τι συζητούσαν και δεν ακούστηκε ποτέ on air…

«Φοβάμαι»: Η αλήθεια για το διάλογο Νωαίνας – Ζήνα στη σκηνή του «X Factor»!

Το διάλογο που είχε με την Πέγκυ Ζήνα, τον οποίο «έπιασαν» οι κάμερες, αλλά όχι τα ηχεία, τη στιγμή της αποχώρησής της, αποκάλυψε η Νωαίνα, τονίζοντας πως σκόπευε να μιλήσει για τον τρόπο με τον οποίο πέθανε ο πατέρας της!

Όπως έχει γράψει το star.gr, όταν ο Σάκης Ρουβάς έκανε αποφώνηση, στο live της Τρίτης, η παίκτρια εμφανίστηκε να λέει «φοβάμαι» και, όταν η μέντοράς της την ρώτησε «γιατί;», εκείνη επανέλαβε «φοβάμαι».

«Δεν είχε καμία σχέση με ότι έγινε! Εγώ ήθελα να κάνω κάποιες δηλώσεις στην αποχώρησή μου που έχουν να κάνουν με τους προσωπικούς μου λόγους για τους οποίους δήλωσα συμμετοχή. Είναι κάτι προσωπικό και αρκετά δύσκολο θέμα», είπε, στην εκπομπή «ΦΜ Live» του Star, η Νωαίνα, αποσυνδέοντας το διάλογο με το ότι έδειξε on air τα οπίσθιά της, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων.

Όπως είπε η ίδια, σκόπευε στην αποχώρησή της να μιλήσει για το περίφημο μουστάκι, το οποίο, όπως δήλωσε από την πρώτη κιόλας οντισιόν, συμβολίζει τον πατέρα της που έχει φύγει από τη ζωή.

«Είχε να κάνει με μια υπόσχεση που έδωσα στον πατέρα μου πριν πεθάνει, είχε να κάνει με το τι συμβολίζει το μουστάκι. Είχα σκοπό να μιλήσω γι’ αυτό και, τελευταία στιγμή, δεν το έκανα γιατί φοβήθηκα», συνέχισε η τραγουδίστρια και κατέληξε: «είναι κάτι που πιθανώς να με φ��ρει σε κίνδυνο. Όχι απαραίτητα να με εκθέσει, αλλά, θα έχει μεγάλη συνέχεια, φαντάζομαι. Ο πατέρας μου πέθανε ξαφνικά και σε αυτό είχαν συμβάλλει διάφορα πράγματα και είχε να κάνει με αυτό, αυτή μου η δήλωση. Σε αυτό συνετέλεσε το γεγονός ότι κάποιοι άνθρωποι μου έκανα ζημιά και αυτό είχε αντίκτυπο στην υγεία του πατέρα μου»!

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Νωαίνα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νωαίνα εναντίον Αραβανή για τα οπίσθια: «Μωρή Βαγγελίτσα θα σου δείξω...»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top