Η συγκίνηση της Πέγκυς Ζήνα για την αποχώρηση της Νωαίνας και το «καρφί» στην Τάμτα

Βούρκωσε on air η τραγουδίστρια

Η συγκίνηση της Πέγκυς Ζήνα για την αποχώρηση της Νωαίνας και το «καρφί» στην Τάμτα

Δεν έκρυψε τη συγκίνησή της η Πέγκυ Ζήνα για την αποχώρηση της διαγωνιζόμενής της, Νωαίνας, από το X-Factor.

Όπως σας γράψαμε από το star.gr, η τραγουδίστρια μετά από «μονομαχία» με τον Ανδρέα Λέοντα, πήρε τις περισσότερες αρνητικές ψήφους από την κριτική επιτροπή με αποτέλεσμα να μην προκριθεί στο επόμενο live.

Συγκεκριμένα, όπως ήταν αναμενόμενο, ο Γιώργος Θεοφάνους στήριξε τον παίκτη του, Ανδρέα και η Πέγκυ Ζήνα τη διαγωνιζόμενή της, Νωαίνα. Ο Θοδωρής Μαραντίνης ψήφισε να φύγει η Νωαίνα, κάτι που έκανε και η Τάμτα, επισφραγίζοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Με βουρκωμένα μάτια η Πέγκυ, η οποία έμεινε τελικά χωρίς ομάδα, μίλησε στη σκηνή του X Factor για την Νωαίνα.

«Η Νωαίνα για εμένα δεν ξέρω αν είναι Χ Factor, ξέρω όμως ότι είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα προσωπικότητα και μία φωνή που πάει σε πολλούς δρόμους. Σε πολύ περίεργους δρόμους που δεν είναι συνηθισμένοι. Πιστεύω ότι αυτό το είδος για εμένα είναι αυτό που θα ήθελα να ανθίζει! Το έντεχνο τραγούδι ας πούμε θα ήθελα τα νέα παιδιά να το πρεσβεύουν με αυτόν τον τρόπο που το κάνει η Νωαίνα» ανέφερε και πρόσθεσε ότι εκείνη και ο Αλέξανδρος Πιτσάνης θα ανοίξουν τη συναυλία της στο Βεάκειο, στις 6 Ιουλίου, και πως η συνεργασία τους θα συνεχιστεί και εκτός talents show.

Μάλιστα, δεν δίστασε να πετάξει και το «καρφί» της στην Τάμτα, η οποία ψήφισε τελευταία, δίνοντας την αρνητική της ψήφο στην Νωαίνα.

«Ταπεινή μου άποψη είναι ότι θα έπρεπε να πάμε σε ισοψηφία για να αισθανόμαστε λίγο πιο δικαιωμένοι όλοι. Αλλά αυτό είναι η ταπεινή μου άποψη!» είπε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπουκάλα στο «X Factor» η Πέγκυ Ζήνα – Έφυγε η Νωαίνα κι έμεινε χωρίς παίκτες!

ΞΕΦΥΓΕ παίκτρια του «Χ Factor»: Έδειξε τα οπίσθιά της στην κάμερα!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΞΙΝΙΛΑ της Νωαίνα με τον Θοδωρή Μαραντίνη στο «X Factor»!


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top