Η πρώην του Μισόκαλου η αιτία που χώρισε με την Καλλιμούκου;-Δείτε τι απαντά η Χαριτίνη Ηλιάδου

Δημοσίευμα την ήθελε να συναντήθηκε με τον φρεσκοχωρισμένο αδερφό της Μενεγάκη στη Μύκονο

Η πρώην του Μισόκαλου η αιτία που χώρισε με την Καλλιμούκου;-Δείτε τι απαντά η Χαριτίνη Ηλιάδου

​Τίτλους τέλους και μάλιστα οριστικούς φέρονται να έχουν ρίξει στη σχέση τους Αντωνία Καλλιμούκου και Θοδωρής Μισόκαλος όπως σας έχει ήδη γράψει το star.gr.

(Η τελευταία τους κοινή δημόσια εμφάνιση στα μέσα Μαϊου)

210616184415_5700.jpg
Το ζευγάρι προς το παρόν τηρεί σιγή ιχθύος, ενώ κανείς από τους δυο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει την είδηση, με την Αντωνία να έχει «εξαφανιστεί» εντελώς από τα social media, με τα οποία είχε άριστη σχέση, ανεβάζοντας καθημερινά φωτογραφίες.

210616184411_1007.jpg
Την ώρα λοιπόν που η Καλλιμούκου είναι «χαμένη» ενώ ο αδερφός της Ελένης Μενεγάκη απολαμβάνει solo διακοπές, δημοσίευμα της εφημερίδας «Freddo» θέλει την πρώην του Θοδωρή Μισόκαλου να είναι η αιτία του χωρισμού.

210616184414_4717.jpg
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα, ο φρεσκοχωρισμένος αδερφός της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε στο «Νησί των Ανέμων», την ίδια περίοδο που ήταν εκεί και η Χαριτίνη Ηλιάδου (με την οποία είχαν πολύχρονη σχέση, ενώ ετοιμάζονταν να ανέβουν και τα σκαλιά της εκκλησίας).

220616224400_0122.jpg
Κατά την παραμονή του στο νησί, ο Θοδωρής διασκέδασε με αντροπαρέα ακούγοντας Διονύση Σχοινά, ενώ η Χαριτίνη δεν σταμάτησε να ανεβάζει φωτογραφίες από την παραλία. Καλοθελητές λένε μάλιστα πως οι δυο τους συναντήθηκαν και αυτό έφερε ένταση στη σχέση της Αντωνίας με τον Θοδωρή.

220616224401_1058.jpg
Μετά τα παραπάνω, η Χαριτίνη Ηλιάδου αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, και μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον νέο της σύντροφο, γράφοντας:

iliadou3.jpg
«Μy love» δηλαδή «Η αγάπη μου».

iliadoy7.jpg

iliadoy4.jpg
iliadoy5.jpg
iliadoy6.jpg
iliadoy2.jpg

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η πρώτη φώτο της Καλλιμούκου μετά τα δημοσιεύματα που λένε ότι χώρισε από τον Θοδωρή Μισόκαλο

Καλλιμούκου- Μισόκαλος: Οργιάζουν τα δημοσιεύματα για τίτλους τέλους στη σχέση τους

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top