Ένταση ανάμεσα σε Θεοφάνους και Ζήνα-Τάμτα: «Δεν θα μας μάθετε και την δουλειά μας»

«Θα τρελαθούμε εδώ μέσα» (VIDEO)

Ένταση ανάμεσα σε Θεοφάνους και Ζήνα-Τάμτα: «Δεν θα μας μάθετε και την δουλειά μας»

​«Μήλον της έριδος» ανάμεσα στους κριτές έγινε η ερμηνεία του Ανδρέα Λέοντα στο «X Factor», o oποίος βγήκε στη σκηνή και τραγούδησε τα κομμάτια «Η Μόνη Επιλογή» και «Φεγγάρια Χάρτινα» σε ένα ενιαίο τραγούδι.

Ωστόσο κατά την άποψη της Τάμτα και της Πέγκυς Ζήνα, η ερμηνεία του παίκτη (που ανήκει στο team του Θεοφάνους) δεν ήταν τόσο καλή στο δεύτερο κομμάτι («Φεγγάρια Χάρτινα»), καθώς όπως είπαν ο Λέοντας «έφυγε» λίγο στα γυρίσματα.

«Στο πρώτο κομμάτι ήσουν πολύ καλός και στο δεύτερο δεν ήσουν πολύ καλός. Απλά δεν έκανες σωστά το γύρισμα» είπε η Τάμτα, με τον Θεοφάνους να περνά στην αντεπίθεση λέγοντας:

«Δεν έκανε το σωστό (γύρισμα), αλλά έκανε άλλο. Δεν θα μας μάθετε και τη δουλειά μας. Θα τρελαθούμε εδώ μέσα.Πρέπει να κάνει αυτό που κάνει ο Ρέμος; Η Πέγκυ λέει ένα λαϊκό τραγούδι και κάνει το γύρισμα της Μοσχολιού; Δικά της δεν κάνει;» με την Ζήνα να του απαντά πως κάνει τα δικά της (γυρίσματα), αλλά αν της Μοσχολιού το γύρισμα είναι καλό, τότε κάνει και της Μοσχολιού.

Παράλληλα, απευθυνόμενη στον Ανδρέα Λέοντα, η Πεγκυ Ζήνα συμφώνησε με την κριτική της Τάμτα, λέγοντας του:

«Λιοντάρι μου γλυκό κι αγαπημένο… Στο πρώτο τραγούδι ήσουν πολύ καλός, εγώ σε θεωρώ πολύ καλό pop τραγουδιστή και θα συμφωνήσω με την Τάμτα ότι στο δεύτερο “μπορεί να έφυγες…”, αλλά δεν πειράζει. Προσπάθησε να τα πεις με τον δικό σου τρόπο, για μένα αν το έλεγες ακόμα πιο ευθεία θα ήταν το ίδιο ενδιαφέρον».

Την τελευταία λέξη στη διαφωνία την είχε ο Γιώργος Θεοφάνους, ο οποίος είπε:

«Εγώ λέω να βρεθούμε το σαββατοκύριακο στο σπίτι μου, να κάνουμε γυρίσματα όλοι, και να βαθμολογούμε ο ένας τον άλλον και να δούμε τι βαθμολογία θα πέσει».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top