Αλλάζει το «The 2Night Show» ο Αρναούτογλου-Η αποκάλυψη που έκανε για το τηλεοπτικό του μέλλον

Το όλο υπονοούμενα μήνυμα για την νέα σεζόν-Τι «μαρτύρησε» ο Γιώργος Λιάγκας (VIDEO)

Αλλάζει το «The 2Night Show» ο Αρναούτογλου-Η αποκάλυψη που έκανε για το τηλεοπτικό του μέλλον

​Μια αποκάλυψη για το τηλεοπτικό του μέλλον και για τις αλλαγές που ετοιμάζει από την νέα σεζόν στο «The 2Night Show», έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Μέσω της εκπομπής του, ο παρουσιαστής δήλωσε:

«Έτσι όπως πάνε τα πράγματα οικονομικά, η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ δύσκολα. Θα μπορούσα να μιλάω ώρες και θα μπορούσαμε να το πούμε με τον δικό μας τρόπο, αλλά άστο για φέτος. Θα σας ετοιμάσουμε εκπλήξεις του χρόνου, πρώτα ο θεός, που θα σχολιάζουμε με έναν δικό μας τρόπο κάποια πράγματα γιατί… πνιγόμαστε. Όπως νομίζω και εσείς. Αλλά ας το αφήσουμε λοιπόν. Έτσι κι αλλιώς μια τελική ευθεία μας έμεινε μέχρι το τέλος του Ιούνη».

ΤΙ «ΜΑΡΤΥΡΗΣΕ» Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ:

Όπως εξήγησε ο παρουσιαστής στο «Πρωινό», ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν θα μετατρέψει το «The 2Night Show» σε «Ράδιο Αρβύλα»:

«Όχι δεν θα κάνει σατιρική εκπομπή. Θα εντάξει στο στο “2Νight Show” αυτό που κάνουν οι Αμερικάνοι, αυτό που είχε κάνει και ο Κωστόπουλος στον πρώτο γύρο late night του, που το είχε κάνει και ο Μουτσινάς,δηλαδή το σχόλιο. Αλλά οι Αμερικάνοι όταν το κάνουν, έχουν δέκα κειμενογράφους που είναι φοβεροί και εξαιρετικές διάνοιες, και τους γράφουν κείμενα φοβερά που τσακίζουν κόκαλα. Δεν ξέρω κατά πόσον, αν ο Γρηγόρης κάνει πολιτικό σχόλιο, θα έχει επιτυχία! Προφανώς έχε γνώμη, όπως όλοι μας, αλλά πρέπει να στο γράφει κάποιος (το σχόλιο) για να έχει και μια μαγκιά», καταλήγοντας ότι:

«Αν δεν έχεις κειμενογράφο να στο στηρίξει δυνατά από πίσω, μπορεί να βγει λίγο. Όχι λόγω του Γρηγόρη αλλά λόγω του κειμένου. Τα θέλει πιο στακάτα».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top