Οι ομορφιές της Κέρκυρας σε σίριαλ που σπάει ταμεία στη Βρετανία-Παίζουν Γεωργούλης-Κ��ραμίχος!

Η καλύτερη διαφήμιση για τη χώρα μας- ΒΙΝΤΕΟ

Οι ομορφιές της Κέρκυρας σε σίριαλ που σπάει ταμεία στη Βρετανία-Παίζουν Γεωργούλης-Καραμίχος!
Τα γαλαζοπράσινα νερά, τα γραφικά χωριουδάκια και η φινέτσα της κερκυραϊκής πόλης σαρώνουν στην βρετανική τηλεόραση και καθηλώνουν κάθε Κυριακή στους δέκτες τους εκατομμύρια τηλεθεατές για να παρακολουθήσουν τις περιπέτειες της οικογένειας "Durrell", το σήριαλ που σημειώνει μεγάλη επιτυχία. Ανάμεσα στο cast της δημοφιλούς σειράς βρίσκεται και ο Αλέξης Γεωργούλης.

Όπως σας έχουμε γράψει από το star.gr, το σενάριο βασίζεται στο βιβλίο «Η οικογένειά μου και άλλα ζώα» του διάσημου βρετανού συγγραφέα, Gerald Durrell, ο οποίος έζησε στην Κέρκυρα τη δεκαετία του '30. Στο ρόλο του μέντορά του, ο Γιώργος Καραμίχος.

Στην πρεμιέρα ήταν στα 8,1 εκατ. θεατές, το οποίο είναι πολύ μεγάλο νούμερο. Όταν ήμουν εκεί και ανέβηκα για να κάνουμε promotion στην σειρά, αυτό που ακουγόταν συνέχεια ήταν πως είναι το νησί, αν είναι έτσι όπως φαίνεται» ανέφερε ο Αλέξης Γεωργούλης μιλώντας στο Star.

Τhe Guardian, Telegraph και Dailymail γράφουν για τις ομορφιές του ελληνικού τοπίου, ενώ μεγάλα ταξιδιωτικά πρακτορεία διαφημίζουν στις σελίδες τους, το νησί που γυρίστηκαν οι Durrells, αναδεικνύοντας έτσι την Κέρκυρα ως τον πιο must καλοκαιρινό προορισμό για τους Βρετανούς.

Η επιτυχημένη σειρά πήρε το πράσινο φως για άλλες δύο τηλεοπτικές σεζόν.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top