«Σάρωσαν» τα social media του «X Factor» λόγω του Σάκη Ρουβά!

Θεαματικά στατιστικά στα social media για το «X Factor»

«Σάρωσαν» τα social media του «X Factor» λόγω του Σάκη Ρουβά!

​Τη λάμψη αλλά και το δυναμισμό του έφερε ο Σάκης Ρουβάς στον ΣΚΑΙ, με το κανάλι να γνωρίζει, όχι μόνο πρωτόγνωρα ποσοστά τηλεθέασης, αλλά και να κάνει θραύση στα social media!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, το πρώτο live του «X Factor», την Παρασκευή που μας πέρασε, σημείωσε 29,5% στο σύνολο και 36,8% στις ηλικίες 15 – 44. Μάλιστα, για περισσότερο από δύο ώρες, τα ποσοστά τηλεθέασης κινήθηκαν πάνω από το 40%, αγγίζοντας ακόμα και το 44,6%.

Στα αξιοσημείωτα της πρεμιέρας του talent show με τον Σάκη Ρουβά είναι και τα όσα καταγράφηκαν στα social media.

Συγκεκριμένα, το #xfactorgr έφτασε στο top-60 των δημοφιλέστερων hashtags παγκοσμίως, με τα tweets να ξεπερνούν τα 22.000 μέσα σε τέσσερις ώρες! Στο Facebook, η σελίδα του «X Factor» έφτασε τα 65.500 likes, τα 12.000 εκ των οποίων έγιναν κατά τη διάρκεια του live, ενώ μία απλή αναφορά του Σάκη για το Instragram ήταν αρκετή για να αυξήσει τους followers του «X Factor» κατά 21.000!

Αξίζει να σημειωθεί πως ο κορυφαίος σταρ της χώρας ξεχωρίζει για τη μοναδική του παρουσία στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. Τα social media του Σάκη αποτελούν μοναδικό όχημα επικοινωνίας με τους fans του και κάθε του ανάρτηση αποσπά χιλιάδες likes και σχόλια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποθέωσαν τον Ρουβά στην πρεμιέρα του «Χ Factor» - ΔΕΙΤΕ την εντυπωσιακή έναρξη!

ΔΕΙΤΕ ποιοι αποχώρησαν στην πρεμιέρα του X Factor

ΔΕΙΤΕ τον Σάκη Ρουβά να ερμηνεύει live το νέο του τραγούδι

ΓΚΑΦΑ στο «x Factor»: Δείτε τι ακούστηκε τη στιγμή που τραγουδούσε μία παίκτρια!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top