Σήμερα στο «Blind Taste»: Η Σοφία γνωρίζει τους ανταγωνιστές της

Συντονιστείτε στις 16:30 στο Star

Σήμερα στο «Blind Taste»: Η Σοφία γνωρίζει τους ανταγωνιστές της

​H 24χρονη Σοφία Παγώνα, είναι η νικήτρια της 29ης εβδομάδας του διαγωνισμού μαγειρικής «Blind Taste» αλλά και των 1000 ευρώ!

Η Σοφία εργάζεται ως πολιτικός μηχανικός σε τεχνική εταιρεία αλλά έχει μεγάλο ταλέντο στο σχέδιο και τη ζωγραφική. Της αρέσει πολύ η μαγειρική και μαγειρεύει συνήθως για τον φίλο της, που είναι ο πιο αυστηρός γευσιγνώστης.

Θα καταφέρει να κερδίσει την παραμονή της στο παιχνίδι και την επόμενη εβδομάδα;

Σήμερα η Σοφία, θα γνωρίσει τους νέους παίκτες.

Σοφία.jpg
Οι νέοι παίκτες:

λαζαρος.jpg

Ο Λάζαρος Κωνσταντινίδης, 40 ετών, είναι πολυάσχολος και δραστήριος. Εργάζεται ως μεσίτης αλλά στο παρελθόν έχει περάσει από τουλάχιστον 10 διαφορετικές δουλειές. Αγαπάει τη μαγειρική, είναι έξω καρδιά και μπαίνει στο παιχνίδι για να κερδίσει.

νικολέττα.jpg

Η Νικολέτα Λεβεντέλη, 54 ετών, μια πολύ δυναμική γυναίκα, μητέρα δυο αγοριών, που έχει φλέβα καλλιτεχνική. Στο παρελθόν υπήρξε τραγουδίστρια ενώ πλέον γράφει στίχους σε ροκ τραγούδια και παίζει μουσική. Της αρέσει η εκπομπή και έρχεται για να κερδίσει και να προσφέρει το έπαθλο στον επαγγελματία σεφ γιό της ώστε να τον βοηθήσει στο επόμενο βήμα του.

κωνσταντίνος.jpg

Ο Κωνσταντίνος Χατζηδάκης, 33 ετών, είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού 19 μηνών. Εργάζεται ως μάγειρας-ψήστης σε εστιατόριο στο Μαρούσι. Είναι εθελοντής πυροσβέστης και αγαπάει τη φύση. Στο «Blind Taste» όμως έρχεται αποκλειστικά για τη νίκη.

Εμπιστεύεσαι τις μαγειρικές σου ικανότητες με κλειστά μάτια; Τότε είσαι έτοιμος για το νέο παιχνίδι του Star, BLIND TASTE, Δευτέρα έως Παρασκευή στις 16:30 με παρουσιαστή τον σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσο.
BLIND TASTE στο Star, για τους τολμηρούς της γεύσης!

Όσοι θέλουν να λάβουν μέρος μπορούν να επισκέπτονται τη σελίδα: blindtaste.star.gr ή να τηλεφωνούν στο 211 18 15 915 (αστική χρέωση).
Γνωρίστε τους παίκτες της 30ης εβδομάδας του Blind Taste: https://youtu.be/5gKX-IlX348.

Την εβδομάδα 16 – 20/5, το «Blind Taste» στο δυναμικό κοινό 15 – 44 είχε μέσο όρο τηλεθέασης 14,8% ενώ στο κοινό γυναίκες 15 - 44 κατέκτησε την πρώτη θέση στον πίνακα τηλεθέασης στη ζώνη του με 17%.

Μέσος όρος.jpg


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top