Αραβανή σε Λιάγκα on air: «Αυτό που είπες για μένα ήταν παρατραβηγμένο»

«Πάλι καλά που είναι η Φαίη και το σώζει λίγο»- VIDEO

Αραβανή σε Λιάγκα on air: «Αυτό που είπες για μένα ήταν παρατραβηγμένο»

Μετά την Ράνια Θρασκιά που είχε πάει καλεσμένη στο «Πρωινό» και ζήτησε τον λόγο από τον Γιώργο Λιάγκα (για αυτά που είχε πει στο παρελθόν για εκείνη), ΚΑΙ η Ευαγγελία Αραβανή «έλυσε» τις διαφορές της μαζί του on air.

Την αρχή έκανε ο παρουσιαστής, ο οποίος της είπε κατά την διάρκεια της συνέντευξης: «Τότε που είχα κάνει εγώ την πλάκα, που είχαν πει ότι τα έχεις με έναν εφοπλιστή και το διέψευσες εσύ μετά, και είχα πει ότι η Ευαγγελία και στην Ειδομένη να πάει θα πέσει πάνω σε λεφτά... Είναι προφανές ότι ήταν πλάκα και νομίζω δεν σε πείραξε...»

Και πάνω που περίμενε να του πει «όχι» η παρουσιάστρια, η Ευαγγελία Αραβανή σήκωσε το γάντι.

«Ναι ρε Γιώργο, αλλά να σου πω κάτι τώρα μεταξύ μας; Πες ότι δεν μας ακούει κανένας. Πολλές πλάκες... Έχεις πει μία πλάκα, δεύτερη πλάκα, τρίτη... Πάλι καλά που είναι η Φαίη και το σώζει λίγο», τόνισε η Ευαγγελία με τον Λιάγκα να επιμένει στα δι��ά του: «Τι είπα δηλαδή; Για πες»!

«Αρκετά, αρκετά... Αλλά αυτό με την Ειδομένη ήταν λίγο παρατραβηγμένο. Το χιούμορ είναι ότι η Ευαγγελία ενώ ψάχνει απεγνωσμένα τον άντρα με τα 700 ευρώ πέφτει πάνω σε εφοπλιστές. Αυτό είναι χιούμορ. Η Ειδομένη ξεπερνάει λίγο το χιούμορ» κατέληξε η Αραβανή.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λιάγκας: «Η Αραβανή και στην Ειδομένη να πάει, σε εφοπλιστή θα πέσει πάνω!»

Οι σπόντες του Γιώργου Λιάγκα για την φημολογούμενη σχέση της Αραβανή με εφοπλιστή!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top