Βαθιά συγκινημένη η γιαγιά του Γαβριήλ Σακελλαρίδη- Ποιοι επώνυμοι ευχήθηκαν στο ζευγάρι

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Δημαρχείο Αθηνών

Βαθιά συγκινημένη η γιαγιά του Γαβριήλ Σακελλαρίδη- Ποιοι επώνυμοι ευχήθηκαν στο ζευγάρι

​Λίγο μετά τις 19.00 ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης και η Ράνια Τζίμα έφτασαν στο Μέγαρο της πλατείας Κοτζιά για να... επισημοποιήσουν τον έρωτά τους, εν αναμονή του πελαργού, που στις αρχές Σεπτεμβρίου θα τους φέρνει ένα κοριτσάκι. Η νύφη φορούσε ένα λευκό φόρεμα με βολάν που έκρυβε επιμελώς τη φουσκωμένη κοιλίτσα της και άφηνε ακάλυπτη την πλάτη της. Ο γαμπρός, έχοντας επιλέξει μπλε κουστούμι και λευκό πουκάμισο, έκανε την ανατροπή με μια ασορτί... γραβάτα!

ράνια (529x346).jpg
«Ο γάμος ήταν λιτός και εντυπωσιακός μπορώ να πω. Τα παιδιά συγκινήθηκαν αλλά και εμείς οι μεγαλύτεροι» είπε ο νονός της πολιτικής συντάκτριας του Mega, Ράνιας Τζίμα, Νίκος Μιχαηλίδης.

150516142901_1385.jpg

«Αυτά είναι τα ευχάριστα του επαγγέλματος. Να ζήσει το ζευγάρι» είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Αθηνών, Γιώργος Καμίνης.

Οι μπομπονιέρες είχαν τοποθετηθεί στην κεντρική είσοδο του δημαρχείου, ενώ οι καλεσμένοι δεν ξεπέρασαν τους 60. Ανάμεσα στους... επτά κουμπάρους- μάρτυρες, ήταν οι καλοί φίλοι και συνάδελφοι της νύφης, Αλεξία Τασούλη με το σύζυγό της Δημήτρη Μιχαλέλη και η Εύα Αντωπούλου, που προτίμησε για την περίσταση μια μαύρη εξώπλατη ολόσωμη φόρμα.

φ.jpg
Μετά το μυστήριο, νιόπαντροι και οι καλεσμένοι κατευθύνθηκαν σε γνωστό εστιατόριο μπαρ, στο πάρκο Ελευθερίας για τη γαμήλια δεξίωση. Η Ράνια Τζίμα, με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη και το χέρι της τρυφερά ακουμπισμένο στην πλάτη του συζύγου της, μαρτυρούσε την απόλυτη ευτυχία της στιγμής.

αντωνοπούλου.jpg
«Να είναι πάντα λαμπεροί , χαρούμενοι, ευτυχισμένοι, όσο είναι τη σημερινή μέρα, να ζήσουν ευτυχισμένοι» είπε χαρακτηριστικά η κουμπάρα του ζευγαριού Εύα Αντωνοπούλου.

Ιδιαίτερα συγκινημένη ήταν και η γιαγιά του Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

«Περιμένουμε το δεύτερο δισέγγονο που είναι κοριτσάκι».


Ράνια και Γαβριήλ αντάλλαξαν και το πρώτο τους φλογερό φιλί , ως... παντρεμένοι , μετά το κόψιμο της τούρτας ξεκίνησε το... γλέντι, που κράτησε μέχρι το πρωί...

Τα κινητά των φίλων του γαμπρού, πήραν φωτιά όταν εκείνος έβγαλε το σακάκι του και... παραδοσιακά, με ένα βαρύ ζεϊμπέκικο, αποχαιρέτησε και...επισήμως την εργένικη ζωή του.

Δείτε το βίντεο που προβλήθηκε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΕΙΤΕ πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον γάμο Τζίμα- Σακελλαρίδη

VIDEO: Το ζεϊμπέκικο του Γαβριήλ Σακελλαρίδη στην γαμήλια δεξίωση

ΒΙΝΤΕΟ star.gr:Οι καλεσμένοι υποδέχονται τους Τζίμα-Σακελλαρίδη και η νύφη πετάει την ανθοδέσμη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top