«Καρφώνει» Σταθοκωστόπουλο η Καινούργιου: Πώς σχολίασε τις φώτο του με νέα αγαπημένη!

Η ατάκα για τη νέα σελίδα στη ζωή του επιχειρηματία

«Καρφώνει» Σταθοκωστόπουλο η Καινούργιου: Πώς σχολίασε τις φώτο του με νέα αγαπημένη!

Με… «καρφί» σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου τις φωτογραφίες του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου με τη φερόμενη ως νέα του αγαπημένη, περίπου δύο μήνες μετά τον οριστικό τους χωρισμό!

«Δεν με αφορά καθόλου το πώς διαχειρίζεται το χωρισμό μας. Με απογοήτευσε πάρα πολύ η κίνηση του. Γιατί σκέφτομαι πως είναι πάρα πολύ γρήγορα για να σου συμβεί κάτι τέτοιο και να το δημοσιοποιήσεις κιόλας. Κάν’ το, αλλά κράτα το για εσένα λίγο, για να σεβαστείς όσα έζησες με ένα άλλο άνθρωπο επί χρόνια», λέει, στο περιοδικό «People» που κυκλοφορεί την Κυριακή, η παρουσιάστρια.

Αν και η ίδια έχει αναφερθεί στο χωρισμό τους, ακόμα και με on air ατάκες όπως αυτή για το σβήσιμο του τατουάζ με τα αρχικά του, συνεχίζει: «εγώ ως Κατερίνα θέλω να σεβαστώ τον άνθρωπο με τον οποίο είμασταν μαζί, τον ίδιο μου τον εαυτό και όσα μοιραστήκαμε».

Σχολιάζοντας τη συνέντευξη στο «Πρωινό», ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε τη Σάσα Σταμάτη αν η Κατερίνα έχει κάτι στη ζωή της αυτή την περίοδο, με την πανελίστρια να ρίχνει λάδι στη φωτιά, λέγοντας «σχέση με την έννοια σχέση όχι, αλλά επειδή ξέρω που το πας, προφανώς την κυνηγούν και μπορεί να παίζει κάτι. ��ώρα όμως δεν έχει κάτι».

Δείτε στο βίντεο τη δήλωση της Κατερίνας και όσα υποστήριξε η Σάσα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top