«Καρφί» Λιάγκα στον Γιάννη Βαρδή: «Μεγάλο λάθος να βγαίνει και να ξεκατινιάζεται»

Πώς σχολίασε τη διαμάχη των παιδιών του Αντώνη Βαρδή και της χήρας του

«Καρφί» Λιάγκα στον Γιάννη Βαρδή: «Μεγάλο λάθος να βγαίνει και να ξεκατινιάζεται»

​Το ότι ο Γιάννης Βαρδής έχει δίκιο, αλλά «κάνει μεγάλο λάθος να βγαίνει και να ξεκατινιάζεται» υποστήριξε ο Γιώργος Λιάγκας, που μάλλον έμεινε με το παράπονο επειδή ο τραγουδιστής δεν βγήκε στη δική του εκπομπή για να μιλήσει για την κόντρα με τη χήρα του πατέρα του. Παράλληλα, υποστήριξε πως όσα συμβαίνουν αμαυρώνουν τη μνήμη του Αντώνη Βαρδή.

«Μ’ αρέσει που προχθές του έστειλε μήνυμα η Σάσα και είπε ο Γιάννης Βαρδής ότι “εγώ δεν πρόκειται να βγω να μιλήσω” και είπα κι εγώ “μπράβο! Γιατί αυτά τα πράγματα λύνονται μέσα στο σπίτι, στα δικαστήρια ή οπουδήποτε αλλού” . Και μ’ αρέσει που βγήκε χθες το απόγευμα στην Τατιάνα και το βράδυ στον Θέμο», ανέφερε ο παρουσιαστής.

Σχολιάζοντας τη διαμάχη των παιδιών του Αντώνη Βαρδή και της χήρας του, ο Γιώργος συνέχισε: «πιστεύω ότι έχει δίκιο σε αυτά που λέει ο Γιάννης, αλλά κάνει μεγάλο λάθος να βγαίνει και να ξεκατινιάζεται έτσι. Γιατί το μόνο πράγμα που κάνουν είναι να αμαυρώνουν τη μνήμη ενός πολύ σπουδαίου τραγουδοποιού, τραγουδιστή και συνθέτη».

Μάλιστα, ο παρουσιαστής διαφώνησε και με τη σύζυγό του, Φαίη Σκορδά, η οποία υποστήριξε ότι καλά έκανε και μίλησε δημόσια ο Γιάννης για όσα τον κατηγορούν.

«Αν βγαίναμε να απαντήσουμε σε όσους μας κατηγορούν, θα έπρεπε να κάνουμε μια εκπομπή μόνο για να απαντάμε σε αυτούς που μας κατηγορούν», είπε ο παρουσιαστής και, μετά την προβολή των εκατέρωθεν δηλώσεων, συμπλήρωσε: «είναι θλιβερό αυτό το πράγμα! Ξέρω τον Γιάννη και δε θα μπορούσε να πει ψέματα σε αυτά που λέει. Προφανώς αυτά που λέει είναι αλήθεια. Εγώ θα κινούμουν μόνο νομικά, θα έστελνα ένα νομικό έγγραφο και θα το δημοσιοποιούσα κιόλας. Να μιλούσε νομικά, όχι έτσι! Και το χαρτί θα το δημοσιοποιούσαν και οι εκπομπές»!

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βαρδής για τη χήρα του πατέρα του: «Δεν τη λένε Φιλοθέη Μωβ. Νομίζω όλα ήταν μεθοδευμένα»!

Πρώτη φορά: Η χήρα του Α. Βαρδή λύνει τη σιωπή της και εξηγεί γιατί έκανε μήνυση στα παιδιά του

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top