Eκτάκτως στο νοσοκομείο ο σύζυγός της Τέτας Καμπουρέλη μετά την ληστεία στο σπίτι τους

Τους ξυλοκόπησαν άγρια-«Έχω κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις» (VIDEO)

Eκτάκτως στο νοσοκομείο ο σύζυγός της Τέτας Καμπουρέλη μετά την ληστεία στο σπίτι τους

Εκτάκτως στο νοσοκομείο βρέθηκε ο σύζυγος της Τέτας Καμπουρέλη, μετά τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστησαν (τόσο εκείνος όσο και η μανικιουρίστ) ανήμερα της Μεγάλης Παρασκευής μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, όταν ληστές μπούκαραν, τους άνοιξαν το χρηματοκιβώτιο και τους πήραν κοσμήματα και ρολόγια με την αξία τους να ξεπερνά τα 100.000 ευρώ.

0152_TETA_KAMPOYRELI_VASILIS_GOYROYSIS_20122015.jpg
Μιλώντας τηλεφωνικά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο Βασίλης Γκουρούσης αποκάλυψε πως από το άγριο ξύλο που έφαγε «έχω κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Έχω σπασμένη μύτη, ζυγωματικό και πίσω στο κεφάλι κάτι κατάγματα και μου έχουν σπάσει και το θώρακα σε δυο σημεία».

6996_MPOYROYSIS_KAMPOYRELI_16102015.jpg
Όπως εξήγησε, «ακόμα δεν το πιστεύουμε. Ζήσαμε έναν εφιάλτη σε ζωντανή μορφή. Κανένας άνθρωπος να μην τον ζήσει. Κακοποιηθήκαμε άσχημα από αυτούς τους 3-4 δολοφόνους. Γιατί περί δολοφόνων πρόκειται. Με χτυπούσαν και οι τρεις. Ειδικά ο ένας με χτυπούσε με μένος λες και του είχα σκοτώσει την μάνα ή τον πατέρα.Ένας με χτύπαγε με ένα γαλλικό κλειδί, ο άλλος με ένα γκλομπ και ο άλλος με μπουνές και κλωτσιές».

2183_KAMPOYRELI_MPOYROYSIS_21032016.jpg
Για να καταλήξει λέγοντας πως «εκείνη την ώρα βρισκόμουν ξαπλωμένος στο κρεβάτι και η Τέτα ήταν στο μπάνιο. Ήρθαν κατευθείαν στην κρεβατοκάμαρα, δεν πήγαν πουθενά αλλού. Και η γυναίκα μου έφαγε πολύ ξύλο γιατί φώναξε στην αρχή. Μας έδερναν και μας έλεγαν και σουτ (…)Μου έδωσαν την εντύπωση ότι κάποιος άλλος είτε από το τηλέφωνο είτε έξω από την πόρτα, τους έλεγε κατευθείαν πού θα ψάξουν!»

783A4624.jpg

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σοκαρισμένη από την αιματηρή διάρρηξη η Καμπουρέλη: «Φοβάμαι για τα παιδιά μου»

Τέτα Καμπουρέλη: «Βασίλη μου θα μας τελειώσουν αυτοί» (βίντεο)

Εφιάλτης για την Τέτα Καμπουρέλη: Ληστές με όπλα στο σπίτι της – Χτύπησαν τον άνδρα της!

Τέτα Καμπουρέλη: ΔΕΙΤΕ την τριώροφη μεζονέτα της στη Βάρη-ΦΩΤΟ

Το μήνυμα της Τέτας Καμπουρέλη μετά τη νύχτα τρόμου με το σύζυγό της!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top