Πρωταγωνίστρια του Μπρούσκο αποκαλύπτει πως «την πάτησε» στο Facebook

«Είναι θλιβερό όλο αυτό»

​Η πρωταγωνίστρια του Μπρούσκο μίλησε για την φορά που έπεσε θύμα ενός θαυμαστή της, ο οποίος δημιούργησε ψεύτικο προφίλ με το όνομα της στο facebook. Μάλιστα, ζητούσε από κοριτσάκια να του δώσουν το τηλέφωνο τους.

«Γενικότερα, με τα social media δεν είχα πάντα επαφή. Τον τελευταίο καιρό ασχολούμαι περισσότερο και μπορώ να πω πως μου αρέσει κιόλας. Κάποτε με το ζόρι έμπαινα κι έβλεπα. Σήμερα, χαίρομαι να μπαίνω στη σελίδα μου και να διαβάζω τα σχόλια του κόσμου. Είναι μία ωραία αλληλεπίδραση.

Νιώθω πολλά, πέρα από χαρά και ευγνωμοσύνη για τη στήριξή τους. Μιλάω σε όλους όσο μπορώ κι όταν έχω χρόνο. Το κάνω με χαρά! Ωστόσο, τα social media εμπεριέχουν πολλούς κινδύνους. Πριν καιρό κάποιος είχε χρησιμοποιήσει το όνομά μου, είχε φτιάξει ψεύτικο προφίλ ως άλλη «Ελένη Βαΐτσου» και προσέγγιζε κοριτσάκια μικρής ηλικίας, ζητώντας τους το τηλέφωνο και τη διεύθυνσή τους. Ενημερώθηκα από μία κοπέλα, που γνώριζε εν τω μεταξύ το πραγματικό μου προφίλ και μου είπε τι γινόταν.

Σοκαρίστηκα κάπως με όλο αυτό και ενημέρωσα μέσω της σελίδας μου. Κάποιοι άλλοι φτιάχνουν προφίλ, χρ��σιμοποιούν τις φωτογραφίες μου, το όνομα μου και γράφουν άκυρα σχόλια – ίσως το θεωρούν παιχνίδι. Είναι θλιβερό όλο αυτό. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή και ειδικά από τους γονείς προς τα παιδιά. Πρέπει να υπάρχει πάντα μία επίβλεψη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top