Απεργιακό δελτίο έβγαλαν ΣΚΑΪ και ΕΡΤ-Χαμός επικρατεί στα ΜΜΕ με την απεργία της ΕΣΗΕΑ

Να σπάσει η απεργία των δημοσιογράφων ζητούν με ανακοίνωση τους τα ιδιωτικά κανάλια

Απεργιακό δελτίο έβγαλαν ΣΚΑΪ και ΕΡΤ-Χαμός επικρατεί στα ΜΜΕ με την απεργία της ΕΣΗΕΑ

​Απεργιακό δελτίο έβγαλαν στις 20:00 το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας, ΣΚΑΪ και ΕΡΤ, καθώς όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, σε εξέλιξη βρίσκεται η πολυήμερη απεργία που κήρυξαν ΠΟΕΣΥ και ΕΣΗΕΑ, και η οποία θα διαρκέσει (εκτός απροόπτου) μέχρι τις 06:00 το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης.

Το απεργιακό δελτίο της ΕΡΤ διήρκεσε περίπου δέκα λεπτά (20:00-20:10), ενώ ασχολήθηκε αποκλειστικά με τα απεργιακά θέματα, το αγγελιόσημο και το ασφα��ιστικό.

Το απεργιακό δελτίο του ΣΚΑΪ ξεκίνησε επίσης στις 20:00 και τελείωσε στις 20:15. Εκτός από τα απεργιακά θέματα (που έπαιξαν πρώτα) και τις αντιδράσεις που προκύπτουν από το ασφαλιστικό, το ΣΚΑΪ παρουσίασε επίσης πολιτικά και οικονομικά θέματα.

Την ίδια ώρα, επικρατεί ο κακός χαμός στα ΜΜΕ, αφού όπως σας έχουμε ήδη γράψει, με ανακοινώσεις τους τόσο ο ΣΚΑΪ όσο και οι αθλητικές εφημερίδες («Φως Των Σπορ», «Goal News», «Live Sport», «SportDay», «Πρωταθλητής», «Ώρα Των Σπορ», «Πράσινη», Γαύρος» και «Η Γάτα») εκφράζουν ανοιχτά την αντίθεση τους στην κινητοποίηση, ενώ τα ιδιωτικά κανάλια ζητούν να σταματήσει η απεργία των δημοσιογράφων ώστε να ενημερωθεί ο κόσμος, την ώρα που σε εξέλιξη βρίσκεται η λήψη σημαντικών αποφάσεων, οι οποίες αφορούν το μέλλον εκατομμυρίων πολιτών.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top