ΔΕΙΤΕ ποια πανελίστρια έχει μοιραστεί το ίδιο κρεβάτι με τον σέξι αστυνομικό από την Κρήτη!

Αποκαλύφθηκε on air η… «σιγανοπαπαδιά της ελληνικής TV»

ΔΕΙΤΕ ποια πανελίστρια έχει μοιραστεί το ίδιο κρεβάτι με τον σέξι αστυνομικό από την Κρήτη!

Στην ομορφιά και τους κοιλιακούς ενός σέξι αστυνομικού από την Κρήτη «υποκλίνονται» τις τελευταίες μέρες τα social media, ωστόσο, υπάρχει μία τυχερή που… έχει μοιραστεί το κρεβάτι μαζί του και, μάλιστα, είναι πανελίστρια πρωινής εκπομπής!

papadakis-1.jpg

Όπως έχει γράψει το star.gr, ο Γιάννης Παπαδάκης από τα Χανιά, που υπηρετεί στην ομάδα ΔΙΑΣ, έχει αναστατώσει το Διαδίκτυο, καθώς ξένες ιστοσελίδ��ς, όπως το thegailygrind και το queerty, τον έχουν ανακηρύξει ως έναν από τους πιο σέξι ένστολους παγκοσμίως.

αρχείο λήψης.jpg

«Η μεγαλύτερη σιγανοπαπαδιά της ελληνικής τηλεόρασης είναι η Μαριέλλα Σαββίδου! Γιατί πολύ πριν πάρετε εσείς χαμπάρι τον Γιάννη Παπαδάκη, εκείνη καθόταν στο κρεβάτι μαζί του!», είπε, το πρωί της Δευτέρας, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, δείχνοντας on air τις φωτογραφίες της πανελίστριάς της μαζί με τον σέξι αστυνομικό, για λογαριασμό του περιοδικού «Down Town».

savidou2.jpg

Παίρνοντας το λόγο, η Μαριέλλα χαρακτήρισε τον καλογυμνασμένο μελαχρινό ως τον πιο συμπαθητικό αστυνομικό ever, αποκαλύπτοντας ότι… τον συνέλαβε στο πλαίσιο της φωτογράφησης.

savidou3.jpg

Δείτε στο βίντεο όσα είπαν η Ντορέττα και η Μυριέλλα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top