Σήμερα στο «Blind Taste»: ο Τζώρτζ γνωρίζει τους καινούργιους αντιπάλους του

Συντονιστείτε στις 16:30 στο Star

Σήμερα στο «Blind Taste»: ο Τζώρτζ γνωρίζει τους καινούργιους αντιπάλους του

O 37χρονος Τζωρτζ Σαρρής, είναι ο νικητής και της 25ης εβδομάδας του διαγωνισμού μαγειρικής «Blind Taste» αλλά και των 1000 ευρώ!

Ο Τζωρτζ είναι επιχειρηματίας κομμωτής με 4 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Είναι χαρούμενος και δυναμικός και παρόλο που είχε πει ότι δεν μαγειρεύει πολύ καλά, ήρθε και ανάτρεψε το παιχνίδι!

τζωρτζζζζ.jpg

Σήμερα, ο Τζωρτζ, ο οποίος δηλώνει έτοιμος να ξανακερδίσει, θα γνωρίσει τους νέους παίκτες.

Οι νέοι παίκτες:

ΕΒΕΛΙΝΑ.jpg

Η Εβελίνα Δημηνίκου 31 ετών, κατάγεται από τη Λάρισα και έχει σπουδάσει νοσηλευτική. Θέλει να πάρει μέρος για να κερδίσει και να γραφτεί σε σχολή μαγειρικής. Θα καταφέρει να ακολουθήσει το όνειρό της;

ΧΡΗΣΤΟΣ.jpg

Ο Χρήστος Γκιτέρσος 44 ετών, ζει στην Κω και δουλεύει ως ιδιωτικός υπάλληλος σε μεταφορική εταιρεία. Στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με το θέατρο και τον χορό, αλλά λατρεύει τη μαγειρική.

ΕΛΕΝΗ.jpg

Η Έλενα Λοϊσίου 40 ετών, είναι συγγραφέας και μητέρα 2 αγοριών. Ζει μέσα στη φύση στα προάστια της Αθήνας και είναι άνθρωπος γεμάτη καλλιτεχνικές ευαισθησίες. Μαγειρεύει από μικρή και παρόλο, που λέει ότι έχει έρθει για να μαζέψει εμπειρίες, είναι αποφασισμένη για τη νίκη.

Εμπιστεύεσαι τις μαγειρικές σου ικανότητες με κλειστά μάτια; Τότε είσαι έτοιμος για το νέο παιχνίδι του Star, BLIND TASTE, Δευτέρα έως Παρασκευή στις 16:30 με παρουσιαστή τον σεφ Δημήτρη Σ��αρμούτσο.

BLIND TASTE στο Star, για τους τολμηρούς της γεύσης!

Όσοι θέλουν να λάβουν μέρος μπορούν να επισκέπτονται τη σελίδα: blindtaste.star.gr ή να τηλεφωνούν στο 211 18 15 915 (αστική χρέωση).
Γνωρίστε τους παίκτες της 26ης εβδομάδας του Blind Taste:

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top