«9 Μήνες»: H Δάφνη λέει στον Αντρέα πως η Μάρθα την απογοήτευσε

Τι θα γίνει σήμερα, στις 17:50, στη σειρά του Star

Νέες αποκαλύψεις φέρνουν στο φως οι έρευνες στους «9 Μήνες», όπως θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του Star, που μεταδίδεται καθημερινά, στις 17:50.

H Δάφνη λέει στον Αντρέα πως η Μάρθα την απογοήτευσε και δε θέλει να έχει πια σχέση μαζί της. Ταυτόχρονα του εκφράζει τη δήθεν επιθυμία της να αφοσιωθεί στον ίδιο και στο σπίτι τους, χωρίς όμως να του αναφέρει το νέο μήνυμα της Βάνας.

Η Κάτια ανησυχεί για τον Μάνο και την απόφασή του να πληγώσει τη Μαρίνα. Η Ντορέτα, ακόμα καθοδόν προς Λευκωσία, σκέφτεται τη στιγμή που θα αιφνιδιάσει τη Βασιλική με την παρουσία της, για να βεβαιωθεί αν πρέπει να την εμπιστεύεται ή όχι. Η Μάρθα τηλεφωνεί στη Δάφνη και της λέει πως ανεξάρτητα από το προσωπικό τους θέμα, έχουν να λύσουν το πρόβλημα με τη Φωτεινή και την πείθει να συναντηθούν στο ίδρυμα.

Ο Νικ ανακοινώνει στον Μάριο την απόφασή του να αποσυρθεί από τις έρευνες για το κύκλωμα, καθώς κινδυνεύει η ζωή του. Ο Άλκης αντιδράει στην πίεση της Χαράς να κάνει απολύσεις. Την ώρα που η Άννα φεύγει από το διαμέρισμα του μωρού, βλέπει την Ντορέτα που έρχεται. Η Μαρίνα δείχνει στον Μάνο το μήνυμα της Έλσας και του εκφράζει την ανησυχία της μήπως το παιδί τους κινδυνεύει και δεν μπορεί να τους το πει. Ο Μάνος όμως την απ��παίρνει και αφήνει για άλλη μία φορά τη Μαρίνα μετέωρη. Η Ντορέτα μπαίνει στο διαμέρισμα και βλέποντας το μωρό να έχει πυρετό, διώχνει τη Βασιλική κακήν κακώς. Η Δάφνη επιμένει να μάθει από τον Πέτρο για τη σχέση του με τη Μάρθα και πότε έχει σκοπό να μιλήσει στην Εύα, όταν η Εύα μπαίνει στο γραφείο και τους ακούει.

Η Δάφνη αναγκάζεται να της πει πως τους καλεί σε δείπνο, μαζί και με τον Αχιλλέα. Η Κρίστη ζητάει το λόγο από την Άννα για το μωρουδίστικο πλεκτό που βρήκε, καθώς υποπτεύεται πως το μωρό της ζει. Η Άννα της λέει πως γνώρισε μία κυρία μ’ ένα μωρό και το έπλεξε για εκείνο. Η Κρίστη επιμένει να γνωρίσει και ίδια αυτό το μωρό. Η Ντορέτα μαλώνει τη Βασιλική που το μωρό ανεβάζει συνέχεια πυρετούς και της ζητάει επιτακτικά να μάθει αν συναντάει κάποιον έξω ή μήπως κάποιος έρχεται στο διαμέρισμα. Ο Νικ ζητάει «άσυλο» από τον Άλκη να τον φιλοξενήσει για λίγο καιρό, μέχρι να βγει από το στόχαστρο του κυκλώματος. Η Μάρθα τρυπώνει στο δωμάτιο της Φωτεινής, χωρίς να υποπτεύεται πως οι άνθρωποι του Αντρέα παρακολουθούν κάθε της κίνηση. Η άρνηση της Φωτεινής να αφήσει τη Μάρθα να δει το μενταγιόν της, δημιουργεί πολλά ερωτηματικά. Κι όταν τελικά η Μάρθα ανακαλύπτει τα αρχικά που κρύβονται πίσω απ’ αυτό, σοκάρεται.

Οι άντρες του Αντρέα τον ενημερώνουν για την επίσκεψη της Μάρθας «στη γυναίκα με τους κύκνους» στο ίδρυμα. Ο Αντρέας ανήσυχος προσπαθεί να συνδέσει το παζλ και ζητάει από τον Αχιλλέα να βρεθούν από κοντά. H Κρίστη συναντάει την Έλσα, που έχει έρθει με σκοπό να την αποχαιρετήσει οριστικά. �� Μαρίνα δουλεύει την αφίσα του Μάνου για τις παραστάσεις του κι εκείνος για άλλη μία φορά την «αδειάζει» όταν της λέει πως αυτή τη δουλειά την ανέλαβε άλλος επαγγελματίας. Ο Αχιλλέας αιφνιδιάζεται όταν ο Αντρέας τον επισκέπτεται με σκοπό να μάθει ποια είναι η σχέση του με Φωτεινή. Ο Αχιλλέας του λέει πως η γυναίκα αυτή ήταν θύμα ενός πειραματικού φαρμάκου. Όταν όμως ο Αντρέας φεύγει, ο Αχιλλέας αποφασίζει να αναλάβει το θέμα «Μάρθα» προσωπικά…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top