«Οι νεκροί έρχονται»-To νέο trailer του «Game of Thrones» που θα σας κόψει την ανάσα

Το μεγαλύτερο που έχετε δει, λίγο πριν την πρεμιέρα της σειράς στις 24 Απριλίου

«Οι νεκροί έρχονται»-To νέο trailer του «Game of Thrones» που θα σας κόψει την ανάσα

Λίγες ημέρες πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της 6ης σεζόν του «Game of Thrones», κυκλοφόρησε ένα trailer διάρκειας δυο λεπτών, το μεγαλύτερο και πιο αποκαλυπτικό απ΄όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα, εισάγοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα των νέων επεισοδίων, κρατώντας τους για ακόμα μια φορά, σε αναμμένα κάρβουνα.

Όπως θα δείτε και στο video, το νέο trailer αφήνει για ακόμα μια φορά σαφή υπονοούμενα όσον αφορά στην επιστροφή του νεκρού Jon Snow, ενώ ο Davos, ακούγεται να λέει πως «ο αληθινός πόλεμος είναι μεταξύ των ζωντανών και των νεκρών. Οι νεκροί έρχονται!»

Παράλληλα, βλέπουμε τον Jaqen H’ghar να μιλά στην Arya για τις δεύτερες ευκαιρίες, αλλά και την επιστροφή του Walder Frey, ηθικού αυτουργού του «Κόκκινου Γάμου», μιας από τις συγκλονιστικότερες σκηνές του «Game of Thrones».

Τέλος, η Cersei Lannister έχοντας σταθεί ξανά στα πόδια της μετά το «Walk of Shame», εμφανίζεται αποφασισμένη να πάρει άγρια εκδίκηση, λέγοντας στον γο της και βασιλιά Tommen, πως είναι ώρα να δουν όλοι τι κάνουν οι Lannister στους εχθρούς τους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top