Συντετριμμένοι ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά – Ετοιμάζονται για την κηδεία του πατέρα του

Η αδυναμία που είχε στον εκλιπόντα το ζευγάρι

Συντετριμμένοι ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά – Ετοιμάζονται για την κηδεία του πατέρα του

Δύσκολες ώρες περνούν ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά μετά το θάνατο του πατέρα του παρουσιαστή, ενώ ετοιμάζονται για την κηδεία, που, όπως έγραψε το star.gr σε αποκλειστικό του ρεπορτάζ, θα γίνει αύριο, Τρίτη, σε νεκροταφείο της Αττικής.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο Γιάννης Λιάγκας άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Δευτέρας, γεμίζοντας θλίψη τους οικείους του.

1840_LIAGKAS_ME_TON_PATERA_TOY_20062010 (499x800).jpg
(O παρουσιαστής με τον πα��έρα του, την ημέρα του γάμου με την Φαίη Σκορδά, το 2010)

Ο παρουσιαστής είχε μεγάλη αδυναμία στον πατέρα του και δεν είχε διστάσει να μιλήσει, τόσο on air, όσο και σε συνεντεύξεις, για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, καθώς το διαζύγιο των γονιών του τον «σημάδεψε». Οι γονείς του Γιώργου Λιάγκα χώρισαν όταν ήταν επτά ετών και ο πατέρας του ήταν εκείνος που τον μεγάλωσε, κάνοντας κάθε θυσία προκειμένου να μην του λείψει τίποτα!

Αδυναμία στον κύριο Γιάννη είχε και η νύφη του, Φαίη Σκορδά. Μάλιστα, τον Φεβρουάριο που μας πέρασε, η παρουσιάστρια έδειξε στην εκπομπή το δαχτυλίδι που της είχε κάνει δώρο, λέγοντας πως έχει μεγάλη συναισθηματική αξία και πως προτιμά να φορά το κόσμημα που της πήρε ο πεθερός της, παρά εκείνο που της είχε αγοράσει ο σύζυγός της!

faih_1.jpg
(Η Φαίη με τον πεθερό της, σε οικογενειακή βόλτα στη Βουλιαγμένη, το 2011)

Όπως είπαν άνθρωποι από το περιβάλλον του παρουσιαστή στο star.gr, η Φαίη θα επιστρέψει στο πόστο της το πρωί της Τετάρτης, ενώ ο Γιώργος θα απουσιάσει, τόσο από το τηλεοπτικό πλατό, όσο και από την πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή στον «Λάμψη 92,3» μέχρι να αισθανθεί καλύτερα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ STAR.GR: Ράκος ο Γιώργος Λιάγκας - Πότε θα γίνει η κηδεία του πατέρα του

Θρήνος για τον Γιώργο Λιάγκα: Πέθανε ο πατέρας του!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top