Έξαλλος ο Αρναούτογλου: «Είναι γελοίο να μου ορίσει κάποιος ποιον θα φέρω στην εκπομπή μου»

Τι είπε για τον Αντώνη Κανάκη

​Tαύρος εν υαλωπωλείο έγινε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σήμερα στην εκπομπή «Σπίτι μου-Σπιτάκι μου», όταν οι συνεργάτες της Κωνσταντίνας του θύμισαν τα εριστικά σχόλια που είχε κάνει ο Αντώνης Κανάκης για εκείνον επειδή φώναξε στην εκπομπή του τον Σφακιανάκη.

«Πολλοί από τους δημοσιογράφους που μίλησαν για το ότι έφερα τον Σφακιανάκη, παρακαλούσαν επί ένα μήνα να πάει σε αυτούς. Μου φαίνεται τόσο γελοίο σε μια δημοκρατική χώρα να λέμε ποιος είναι αυτός που θα ορίσει ποιον θα καλέσεις σήμερα να έρθει να μιλήσει στην τηλεόραση. Θα μου πεις εσύ από πριν αν θα φωνάξω εγώ την Κωνσταντίνα ή όχι επειδή εσύ δεν τη γουστάρεις ή επειδή εσύ νομίζεις ότι θα πει κάτι πολιτικά που δεν σε εκφράζει; Τι λέτε ρε παιδιά; Το ότι θα υπάρχει κάποιος που θα αποφασίζει ποιος είναι αυτός που θα βγαίνει στα κανάλια... έμεινα άναυδος» είπε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 κα�� πρόσθεσε!

«Λόγω της φιλίας που έχω με τον Αντώνη κι επειδή αυτές τις συζητήσεις τις κάναμε και εκτός τηλεόρασης, δεν θα ήθελα να μιλήσω για τον Αντώνη. Το μόνο που απάντησα ήταν για την κόκκινη γραμμή και για τους καλεσμένους των εκπομπών».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top