Επί��ημη πρεμιέρα στο θέατρο Πρόβα για την παράσταση το «Τέρας κι εγώ» του Σταμάτη Μαλέλη-VIDEO

Δείτε ποιοι έδωσαν το «παρών» και τι δήλωσε ο δημοσιογράφος για την μεγάλη μάχη που έδωσε και βγήκε νικητής

Επίσημη πρεμιέρα στο θέατρο Πρόβα για την παράσταση το «Τέρας κι εγώ» του Σταμάτη Μαλέλη-VIDEO

Το αυτοβιογραφικό βιβλίο του δημοσιογράφου Σταμάτη Μαλέλη με θέμα την κατάθλιψη που μεταφέρθηκε με επιτυχία στο θεατρικό σανίδι, έκανε επίσημη πρεμιέρα στο Θέατρο Πρόβα.

Ο Σωτήρης Τσόγκας, η Μαίρη Ραζή, ο Κυριάκος Ντούμος και η Νάντια Αντωνίου ζωντανεύουν συγκλονιστικά στη σκηνή τη συναρπαστική αληθινή ιστορία του Σταμάτη Μαλέλη που πάλεψε με το τέρας της κατάθλιψης και το νίκησε.

«Είναι ένας εφιάλτης. Ένα τέρας. Το πιο σημαντικό πράγμα που έχω κάνει στη ζωή μου είναι αυτό. Να μιλήσουμε για την κατάθλιψη» δήλωσε ο Σταμάτης Μαλέλης.

diagonismos.jpg
Το «παρών» στην επίσημη πρεμιέρα έδωσαν και πολλοί ηθοποιοί, με τον Μέμο Μπεγνή να λέει πως «είναι μια εξαιρετική παράσταση που όλος ο κόσμος θα έπρεπε να δει, έχει δεν έχει κατάθλιψη για να καταλάβει το πρόβλημα».

(Ο Σταμάτης Μαλέλης με την Μαίρη Ραζή)

0165_MERI_RAZI_STAMATIS_MALELIS_2922016.jpg
Στο ίδιο μήκος κύματος και η Κάρμεν Ρουγγέρη που είπε: «Είναι μια παράσταση πάρα πολύ προσεγμένη, με πάρα πολύ ενδιαφέρον» και τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου να καταλήγει λέγοντας ότι «η περίπτωση του Σταμάτη, ας είναι ένα παράδειγμα, από κει κάποιος μπορεί να πάρει κουράγιο για να αντιμετωπίσει όλον αυτόν τον κυκεώνα της κατάθλιψης που μας έρχεται από παντού».

(Ο Σταμάτης Μαλέλης με τους συντελεστές της παράστασης)

0178_ANTONIOY_RAZI_TSOGAS_NTOYMOS_MALELIS_2922016.jpg
Μετά το τέλος των παραστάσεων στην Αθήνα θα ακολουθήσει περιοδεία στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη, ενώ υπάρχουν σκέψεις το έργο να γίνει και κινηματογραφική ταινία.

ΔΕΙΤΕ TO VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top