Πρώην κριτής του «X Factor» ξεσαλώνει: «Οι οντισιόν ήταν χάλια... Το χάρηκα!»

Ρεσιτάλ… καλοψυχίας για το νέο κύκλο του talent show

Πρώην κριτής του «X Factor» ξεσαλώνει: «Οι οντισιόν ήταν χάλια... Το χάρηκα!»

​Έτοιμος να ανοίξει σαμπάνιες επειδή, όπως είπε, έμαθε ότι οι πρώτες οντισιόν του νέου κύκλου του «X Factor» ήταν χάλια, δήλωσε πρώην κριτής του talent show!

Στραβά φαίνεται ότι του έχει κάτσει που η παραγωγή δεν τον επέλεξε για να ξανακαθίσει στην καρέκλα του κριτή, οπότε, ο Νίκος Μουρατίδης αποφάσισε να το «στολίσει» δεόντως.

«Δεν πιστεύω ότι θα έχει την ίδια ανταπόκριση χωρίς εμένα και την Γκαγκάκη και τον Λεβέντη. Ποιος θα πει την ατάκα “θα πηδηχτώ από το παράθυρο”; Τι να κάνει ο Θεοφάνους μόνος του; Ο Θεοφάνους θέλει το αντίπαλον δέος. Όπως και εγώ θέλω έναν Θεοφάνους για να λειτουργήσω. Σε αυτές τις επιτροπές δεν κάνει να είναι τραγουδιστές, γιατί οι τραγουδιστές δεν τσαλακώνονται, τα βρίσκουν όλα πολύ ωραία, το έχουμε δει. Και χάλια...», ανέφερε.

Φυσικά, το… «στόλισμα» είχε και συνέχεια: «σε αυτή την παραγωγή χρειάζονται άνθρωποι πίσω, μάνατζερς, παραγωγοί, ανιχνευτές ταλέντων... τέτοιοι χρειάζονται και να τα χώνουν κιόλας. Κι ευτυχώς έμαθα από τις οντισιόν της Θεσσαλονίκης ότι ήταν χάλια. Το τι χάρηκα! Σου λέω με την Γκαγκάκη ανοίγαμε σαμπάνιες!».

Σε μια κρίση ειλικρίνειας, πάντως ,ο Νίκος Μουρατίδης παραδέχθηκε ότι «κυνηγάω τις δουλειές με το τουφέκι», οπότε, «αν μου έλεγαν τώρα να πάω στο “X Factor” θα πήγαινα με τα τέσσερα».
Κι ας ήταν χάλια οι οντισιόν κύριε Νίκο;;;

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Νίκος Μουρατίδης

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top