Προειδοποιητική επιστολή σε όλα τα ΜΜΕ έστειλε η σύζυγος του Γρ.Αρναούτογλου-«Περνάνε κρίση»

Τι αποκάλυψε ο Χάρης Λεμπιδάκης γι΄αυτή της την απόφαση-Με ποιο περιστατικό έφτασε ο κόμπος στο χτένι (VIDEO)

Προειδοποιητική επιστολή σε όλα τα ΜΜΕ έστειλε η σύζυγος του Γρ.Αρναούτογλου-«Περνάνε κρίση»

Προειδοποιητική επιστολή σε όλα τα ΜΜΕ έστειλε η σύζυγος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ζητώντας να μην ασχολούνται μαζί της και με το ανήλικο παιδί της, να μην αναφέρεται δημόσια το όνομά τους, όπως επίσης να μην προβάλλονται και φωτογραφίες τους.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Αγαπητοί κύριοι και κυρίες,

Παρακαλώ, όπως στο πλαίσιο επίδειξης στοιχειώδους σεβασμού στην προσωπικότητά μου, την τιμή και την υπόληψή μ��υ καθώς και για την προστασία του ανηλίκου υιού μου, Αναστάσιου Αρναούτογλου θα ήθελα από εδώ και στο εξής να μη γίνεται καμία αναφορά (λεκτική ή με εικόνες) στο πρόσωπο και στο όνομά μου, καθώς και στο πρόσωπο και το όνομα του ανηλίκου υιού μου.

Οφείλετε να κατανοήσετε και να σεβαστείτε το γεγονός ότι εγώ, σε αντίθεση με το σύζυγό μου, Γρηγόρη Αρναούτογλου, δεν ήμουν ποτέ και δεν είμαι δημόσιο πρόσωπο ούτως ώστε να ασχολείστε μαζί μου και σε κάθε περίπτωση να έχω τη δυνατότητα να αμύνομαι δημόσια και να απαντώ στις όποιες δημοσιεύσεις σας και αναφορές στο όνομά μου. Ως εκ τούτου η ενασχόλησή σας με οποιονδήποτε τρόπο με την προσωπική μου ζωή, χωρίς την άδειά μου, με προσβάλλει και δημιουργεί πρόβλημα στην καθημερινότητά μου, την κοινωνική, οικογενειακή και επαγγελματική μου ζωή και για το λόγο αυτό βλάπτει την τιμή και την υπόληψή μου.

Με την παρούσα επιστολή μου σας δηλώνω ρητά ότι επιθυμώ να απέχετε από εδώ και στο εξής από οποιαδήποτε αναφορά στο όνομά μου και ενασχόληση με το πρόσωπό μου, καθώς και με το ανήλικο τέκνο μου, άλλως σε αντίθετη περίπτωση σας δηλώνω ότι θα προβώ στην προάσπιση των άνω δικαιωμάτων μου με κάθε νόμιμο τρόπο».

Η παραπάνω κίνηση της συζύγου του παρουσιαστή έκανε πολλούς να αναρωτηθούν γιατί συνέβη αυτό τόσο ξαφνικά.

Ο Χάρης Λεμπιδάκης, ο οποίος είναι κοντά στην οικογένεια, αποκάλυψε πως «το να επιλέξει ένα άτομο να στείλει εξώδικο ξέροντας τις επιπτώσεις που θα έχει, υπάρχει μια αφορμή. Είναι μαζί (με τον Γρηγόρη) και μένουν μαζί. Το να έχεις μια κρίση στη σχέση σου, μπορεί να συμβαίνει. Ναι συμβαίνει. Δεν χώρισαν όμως».

Μάλιστα περιέγραψε και το περιστατικό που ξεχείλισε το ποτήρι:

«Είχαν μπουκάρει δυο παπαράτσι μέσα στο κατάστημα καλλυντικών που δουλεύει και η κοπέλα είχε σοβαρό πρόβλημα με την δουλειά της. Της είπαν πως αν ξανασυμβεί κάτι τέτοιο δεν μπορούμε να δείχνουμε συνέχεια κατανόηση, αλλά θα αναγκαστούμε να σου πούμε να σταματήσεις! Αυτή η επιστολή είναι με το ΟΚ του Γρηγόρη. Μίλησα και με τους δυο».

Για να καταλήξει λέγοντας πως επειδή η σύζυγος του Γρηγόρη Αρναούτογλου «είναι πάρα πολύ ευαίσθητη, πειράχτηκε πάρα πολύ με ένα δημοσίευμα εβδομαδιαίου περιοδικού την προηγούμενη εβδομάδα, που την ήθελε να διεκδικεί το 50% του σπιτιού του Γρηγόρη στην Πεντέλη και τους παρουσίαζε ένα βήμα πριν το διαζύγιο. Αυτό είχε επιπτώσεις, έβγαινε έξω, την ενοχλούσε ο κόσμος και δεν μπορούσε να πάει στη Νάξο».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top