Πρώτη φορά: Η Σπυροπούλου μιλά κατά Λιάγκα και παίρνει το μέρος της Θρασκιά! (VIDEO)

«Δεν θα έγινε φυτίλι ο άνδρας της Ράνιας; Και η Φαίη Σκορδά είχε σχέσεις!»

Πρώτη φορά: Η Σπυροπούλου μιλά κατά Λιάγκα και παίρνει το μέρος της Θρασκιά! (VIDEO)

​Μετά τον πρωτοφανή καυγά Λιάγκα-Θρασκιά on air για τα «μάτια» του Αρναούτογλου (δείτε τον εδώ), η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βγήκε και εξέφρασε την άποψη της για το ζήτημα παίρνοντας το μέρος της παρουσιάστριας του «Joy»!

Resizer (1).jpg
Θυμίζουμε, ότι η Σπυροπούλου βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με Λιάγκα-Σταμάτη,ζητώντας 50.000 ευρώ από τον καθένα επειδή με σχόλια τους στο «Πρωινό» έθιξαν την προσωπικότητα της.

200116225259_9318.jpg
Μετά την προσπάθεια μη εξωδικαστικής λύσης που δεν ευδοκίμησε, η παρουσιάστρια του «Σπίτι Μου Σπιτάκι Μου» δεν άντεξε να μην σχολιάσει το «χώσιμο» της Θρασκιά στον Λιάγκα, λέγοντας:

«Νομίζω πολλοί δεν έχουν χιούμορ τελικά!» (πετώντας έμμεση σπόντα στο Λιάγκα που είπε στην Θρασκιά «πλάκα κάναμε»).

0094_KONSTANTINA_SPIROPOYLOY_2612016.jpg

Και συνέχισε λέγοντας σε έντονο ύφος:

«Δεν θέλω να πάρω θέση, αλλά μπορεί και ο άντρας της να... Και να μην είναι δημόσιο πρόσωπο, όταν ακούγεται ότι έβγαινες με κάποιον άλλον, νευριάζει. Πόσο μάλλον να βγει τώρα στον αέρα και να πει όλα αυτά τα πράγματα. Δεν θα έγινε φυτίλι και ο άλλος; Δεν ξέρω, εγώ είμαι λίγο πουριτανή σε αυτό το κομμάτι. Δηλαδή, κι εμένα θα με νευρίαζε. Γιατί και για την Φαίη δεν έχει βγει κανένας να υποδηλώσει... Τι νομίζετε, δεν είχε κι εκείνη η κοπέλα κάποιες σχέσεις; Δεν είναι ωραίο αυτό»!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top