Ραγίζει καρδιές: Το βίντεο και τα συγκινητικά λόγια του Αντώνη Κανάκη για τον Αντών�� Παραρά

19 χρόνια έχουν περάσει από το θάνατο του παρουσιαστή

Ραγίζει καρδιές: Το βίντεο και τα συγκινητικά λόγια του Αντώνη Κανάκη για τον Αντώνη Παραρά

Ένα πολύ συγκινητικό βίντεο αφιέρωσαν ο Αντώνης Κανάκης και οι συνεργάτες του, στον Αντώνη Παραρά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν 19 χρόνια, σε ηλικία 30 ετών, από λευχαιμία.

Κλείνοντας την εκπομπή ο παρουσιαστής είπε χαρακτηριστικά: «Είναι ιδιαίτερη μέρα για μας γιατί κάθε χρόνο τέτοια μέρα κλείνουμε την εκπομπή... θυμόμαστε τον Αντώνη. Πριν από 19 χρόνια, αδιανόητο, χάσαμε τον φίλο μας, τον Αντώνη Παραρά. Ένα θαυμάσιο παιδί, με περιεχόμενο, ήθος, χιούμορ, ποιότητα, έξυπνος, έλαμπε! Πολύ θα θέλαμε να τον είχαμε σήμερα μαζί μας. Να στείλουμε τους χαιρετισμούς μας στην οικογένειά του, στους θαυμάσιους γονείς του, την αδερφή του, τους φίλους του».

Ο Αντώνης Παπαράς έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό στα μέσα της δεκαετίας του '90 με την εκπομπή «Κομφούζιο» στην ΕΤ3 (και εν συνεχεία στο STAR), στην οποία συμμετείχαν ο Αντώνης Κανάκης και ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

Οι δυο τους, μετά το θάνατο του Αντώνη συνέχισαν με την εκπομπή «Α.Μ.Α.Ν.», η οποία πήρε το όνομά της από τα αρχικά της φράσης «Αντώνη Μας Άφησες Νωρίς».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top