Ελένη Μενεγάκη: Δείτε την όταν ήταν έγκυος στη Βαλέρια-Τα κόλπα που έκανε τότε!

Η παρουσιάστρια και οι συνεργάτες της περιέγραψαν on air άγνωστες πτυχές της τρίτης εγκυμοσύνης της

Ελένη Μενεγάκη: Δείτε την όταν ήταν έγκυος στη Βαλέρια-Τα κόλπα που έκανε τότε!

​Χαρές έχει σήμερα η Ελένη Μενεγάκη, καθώς όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, η μεσαία κόρη της Βαλέρια, κλείνει τα οχτώ της χρόνια.

Σε εορταστικό κλίμα από το πρωί, η παρουσιάστρια ανέβασε στο Instagram της μια throwback φώτο αγκαλιά με την Βαλέρια, ενώ με το που βγήκε στην εκπομπή άρχισε να δέχεται ευχές και αγκαλιές από τους στενούς συνεργάτες της, οι οποίοι όλα αυτά τα χρόνια έχουν ζήσει και τις τέσσερις εγκυμοσύνες της.

(Στην έναρξη του τότε πρωινού στον Alpha το 2007 ενώ ήταν έγκυος στη Βαλέρια)

0024_ELENI_MENEGAKI_2492007.jpg
Μάλιστα τόσο η Ελένη όσο και οι υπόλοιποι, έκαναν έναν flash back, δείχνοντας on air πλάνα από την περίοδο που ήταν έγκυος η Μενεγάκη στην κόρη της Βαλέρια (2007), ενώ παράλληλα περιέγραψαν άγνωστες πτυχές της τότε εγκυμοσύνης της:

«Πόσες φορές με έχετε ξεγεννήσει εδώ μέσα! Η αλήθεια είναι ότι η Βαλέρια έχει πάρει πολλά στοιχεία του χαρακτήρα μου. Φαινότανε από μικρό και τώρα που μεγαλώνει… ακόμα πιο πολύ!» είπε η Ελένη, με την Ζαρίφη να προσθέτει πως καταλάβαινε πότε ήταν έγκυος κάθε φορά η παρουσιάστρια:

0225_ELENI_MENEGAKI_2492007.jpg
«Καλά εγώ την μυριζόμουν την δουλειά. Επειδή κάποιοι έχουμε την κακιά συνήθεια του τσιγάρου, κάποιος κάπνιζε στην Λαμία… και μύριζε η Ελένη».

Αναφερόμενος στο 2007 στη συνέχεια, ο Γρηγόρης Γκουντάρας είπε στην Μενεγάκη:

«Ήταν η χρονιά που πάλευες να βγάλεις το παιδί με μπλέ μάτια και μας είχες πει, όταν κλωτσάει θα με κοιτάει μόνο ο Φαίδωνας», με την Ελένη να τον επιβεβαιώνει:

«Σας έλεγα μην τολμήσει κανείς και με κοιτά στα μάτια όταν με βλέπει ότι τεντώνομαι… ένας μόνος θα με κοιτάζει, ο Φαίδωνας με τα καταγάλανα μάτια. Πλάκα πλάκα… έπιασε!»

(Με την Κατερίνα Καραβάτου)

0466_MENEGAKI_KARAVATOY_2492007.jpg
Παράλληλα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε και τα τότε… «μυστικά» της, λέγοντας πως «έβαζα βλακείες στο κεφάλι μου για να μην βλέπουν την μουτράκλα μου και να ασχολούνται με άλλα πράγματα! Όλο τρικ έκανα», ενώ μαρτύρησε και τα κιλά που πήρε σε καθεμία από τις τέσσερις εγκυμοσύνες της:

«Στα δυο κορίτσια είχα πάρει 11 κιλά παρότι πραγματικά του έδινα και καταλάβαινε στο φαΐ. Σε όλες τις εγκυμοσύνες μου ευχαριστήθηκα φαΐ.Στην τελευταία (της Μαρίνας) πήρα 14 και στον Άγγελο 13 κιλά, αλλά εκεί φαινόμουν δυο Ελένες», στέλνοντας το δικό της μήνυμα σε όσες γυναίκες κυοφορούν:

(Η Ελένη Μενεγάκη κατά την έξοδο της από το μαιευτήριο αγκαλιά με την Βαλέρια)

8676_ELENI_MENEGAKI_122008.jpg
«Μην στεναχωριέστε εγκυούλες φιλενάδες μου που μπορεί να τρώτε λίγο. Ρε παιδιά να τις ευχαριστιόμαστε αυτές τις υπέροχες μέρες που κουβαλάμε στην κοιλίτσα ένα μωράκι. Είναι πραγματικά φανταστικές. Και τα κιλά φεύγουν κάποια στιγμή. Εντάξει κάποιες φορές πιο ζόρικα, άλλες φορές πιο εύκολα. Εξαρτάται από πολλά πράγματα, από την διάθεση μας, από την ηλικία μας, από τα πάντα όλα. Αλλά να περνάμε καλά».

8732_ELENI_MENEGAKI_122008.jpg

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top