Τι είπε η Πηγή Δεβετζή για την υπόθεση του Ντοπινγκ στην εκπομπή «Καλημερούδια»

Για ποιο λόγο σταμάτησε τον αθλητισμό

Τι είπε η Πηγή Δεβετζή για την υπόθεση του Ντοπινγκ στην εκπομπή «Καλημερούδια»

Mε αφαίρεση όλων των μεταλλίων και των επιδόσεών της από το 2007 και έπειτα κινδυνεύει η Πηγή Δεβετζή, όπως σας έχουμε ενημερώσει μιας και η Παγκόσμια Ομοσπονδία στίβου ενημέρωσε τον ΣΕΓΑΣ πως βρέθηκε θετικό δείγμα της από το 2007.

Η ίδια «έσπασε» τη σιωπή της και μίλησε στα «Καλημερούδια» για όλα αυτά που έχουν συμβεί.

«Δεν σταμάτησα τον αθλητισμό γι’ αυτούς τους λόγους ή για κάποιο θέμα. Σταμάτησα τον αθλητισμό γιατί μεγάλωσα και δεν μπορούσα να συνεχίσω άλλο. Βγήκε μία είδηση, χωρίς να έχω στοιχεία στα χέρια μου. Δεν με στενοχώρησε γιατί είναι ένα θέμα που εγώ ξέρω καλά τι συμβαίνει. Ξέρω ότι είμαι οκ σε όλο αυτό. Η στήριξη του κόσμου είναι απίστευτη και κανείς δεν το έχει πιστέψει αυτό επειδή είναι γελοίο. Κάνω αθλητισμό από τα τέσσερά μου χρόνια, δεν νομίζω πως υπάρχει κάτι που μπορεί να σε κάνει superman. Δεν έχω διαβάσει τίποτα από όλα αυτά που γράφονται» είπε η αθλήτρια και πρόσθεσε:

«Αν έχω όμως τα στοιχεία ευχαρίστως θα βγω να κάνω δηλώσεις και θα τα πω όλα».

Οι παραπάνω δηλώσεις της, ήταν και η αφορμή για να έρθουν σε αντιπαράθεση η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο δημοσιογράφος της εκπομπής της, Βαγγέλης Χαρισόπουλος.

Η Ντορέττα ισχυρίστηκε πως η αθλήτρια είναι αθώα, καθώς αν δεν ήταν δεν θα πήγαινε στην επίδειξη μόδας του Κωστέτσου μιας και ήξερε πως εκεί υπάρχουν κάμερες με τον Βαγγέλη να διαφωνεί λέγοντας πως αυτό δεν μπορεί να αποτελεί τεκμήριο αθωότητας.

ΔΕΙΤΕ την συνέντευξη της Πηγής Δεβετζή και τα σχόλια της εκπομπής «Καλημερούδια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χάνει το Ολυμπιακό μετάλλιο η Πηγή Δεβετζή; Εξελίξεις στην υπόθεση ντόπινγκ

Βόμβα» με ντόπινγκ της Δεβετζή:Βρέθηκε θετικό δείγμα της από το 2007

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top