Μπαμπάς έγινε ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ:Χαρίζει το 99% των μετοχών του για χάρη της νεογέννητης Μαξ!

Τα συγκινητικά λόγια με τα οποία καλωσόρισε στον κόσμο την κορούλα του

Μπαμπάς έγινε ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ:Χαρίζει το 99% των μετοχών του για χάρη της νεογέννητης Μαξ!

​Η 1η Δεκεμβρίου του 2015 θα είναι μια ημέρα που θα θυμάται για πάντα ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ και η σύζυγός του Πρισίλα, καθώς το ζευγάρι καλωσόρισε στον κόσμο το πρώτο του παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι που έκανε τον «ιδρυτή» του Facebook να «τρελαθεί» από τη χαρά του!

Μέσω (τι άλλο;) Facebook, ο Ζούκερμπεργκ ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα νέα στον προσωπικό του λογαριασμό και στους εκατομμύρια χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης, ανακοινώνοντας παράλληλα και μια πολύ σημαντική είδηση.

μαρκ μπορν.jpg
Συγκεκριμένα, ο ιδρυτής του Facebook δεσμεύτηκε πως εκείνος και η σύζυγος του Πρισίλα, θα δώσουν το 99% των μετοχών που έχουν στο Facebook (περίπου 45 εκ. δολάρια), σε ένα ίδρυμα που έχουν ιδρύσει για την ενίσχυση των ανθρωπιστικών οργανώσεων.

Φυσικά, αυτό είναι κάτι που θα γίνει σταδιακά, καθ΄όλη την διάρκεια της ζωής του Ζούκερμπεργκ και της Πρισίλα.

ΤΟ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΜΑΡΚ ΖΟΥΚΕΡΜΠΕΡΓΚ ΣΤΗ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΗ ΜΑΞ:

Παράλληλα με την ανακοίνωση των χαρμόσυνων νέων, ο «χαζομπαμπάς» Μαρκ, καλωσόρισε στον κόσμο την κόρη του Μαξ, με ένα συγκινητικό γράμμα 2.252 λέξεων, στο οποίο απευθύνεται σ΄εκείνη και της λέει:

«Αγαπητή Μαξ, η μητέρα σου κι εγώ δεν βρίσκουμε ακόμη λέξεις για να περιγράψουμε την ελπίδα που μας δίνεις για το μέλλον. Η νέα σου ζωή είναι γεμάτη υπόσχεση και ελπίζουμε ότι θα είσαι υγιής και ευτυχισμένη, ώστε να την εξερευνήσεις πλήρως. Μας έχεις ήδη δώσει έναν λόγο να υπάρχουμε σε αυτόν τον κόσμο, στον οποίο ελπίζουμε να ζήσεις και (όπως όλοι οι γονείς), ευχόμαστε να είναι καλύτερος όταν μεγαλώσεις απ΄ότι είναι ο δικός μας κόσμος σήμερα».

zuckerberg.jpg
Παράλληλα, στο μακροσκελές γράμμα του, ο ιδρυτής του Facebook εξηγεί στην νεογέννητη Μαξ πως παρά το γεγονός ότι οι εφημερίδες επικεντρώνονται στα αρνητικά, πολλά πράγματα έχουν βελτιωθεί στον κόσμο μας (υγεία, φτώχεια, τεχνολογική πρόοδος, διάδοση της γνώσης) τονίζοντας πως «είναι ηθική μας υποχρέωση να συμβάλλουμε περισσότερο σε αυτό, όχι μόνο επειδή σε αγαπάμε, αλλά επειδή πρέπει να το κάνουμε και για τα παιδιά των επόμενων γενεών. Η κοινωνία μας έχει υποχρέωση να φροντίζει και να προβλέπει για τις ζωές όχι μόνο όσων ζουν στο σήμερα, αλλά και αυτών που θα έρθουν μελλοντικά στον κόσμο αυτό».

11049121_10102503989686391_7377090272350631935_o.jpg
Στη συνέχεια, της εξηγεί ποιες είναι οι ελπίδες των γονιών της για το ιδανικό μέλλον τυης κοινωνίας (αύξηση των ικανοτήτων του κάθε ατόμου και της δυναμικής του, και προαγωγή της ισότητας) ενώ καταλήγει λέγοντας πως «Μαξ, σε αγαπάμε και αισθανόμαστε μεγάλη ευθύνη να αφήσουμε τον κόσμο ως ένα καλύτερο μέρος για εσένα και για όλα τα παιδιά. Σου ευχόμαστε μία ζωή γεμάτη με όση αγάπη, ελπίδα και χαρά δίνεις εσύ σε εμάς. Ανυπομονούμε να δούμε τι θα φέρεις εσύ σε αυτό τον κόσμο. Με αγάπη, μαμά, μπαμπάς».

ΠΛΗΘΟΣ CELEBRITIES ΕΥΧΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΙΔΡΥΤΗ ΤΟΥ FACEBOOK:

Μετά την παραπάνω ανάρτηση (που έχει μέχρι στιγμής 136.000 shares και 844.000 likes), πολλοί ήταν οι celebrities που έσπευσαν να του ευχηθούν για το νέο μέλος της οικογένειας του, ανάμεσα τους η Σακίρα, ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, η Αριάνα Χάφινγκτον, και πολλοί άλλοι!
σηακιρα.jpg



Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top