H συγκλονιστική εξομολόγηση και τα δάκρυα της Λάουρα Νάργες για τον θάνατο του πατέρα της

«Τον χάσαμε μέσα από τα χέρια μας»/ πρώτη ανάρτηση: 09-11-2015, 23:53

H συγκλονιστική εξομολόγηση και τα δάκρυα της Λάουρα Νάργες για τον θάνατο του πατέρα της

​Για τις δύσκολες στιγμές που έζησε πριν από περίπου δυο χρόνια, οπότε και έχασε τον πατέρα της, μίλησε η Λάουρα Νάργες.

Η παρουσιάστρια περιέγραψε με πολύ συγκινητικά λόγια πώς ένιωσε όταν έμαθε ότι ο πατέρας της είναι στο νοσοκομείο, αλλά και τα συναισθήματα της όταν «έφυγε» από την ζωή.

Μιλώντας στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, η Λάουρα Νάργες, εξήγησε πως εκείνη την ��τιγμή «χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Δεν ήμουν εκεί (στη Γερμανία), να πάω… να τρέξω. Ήμουν 3.000 (και βάλε) χιλιόμετρα μετά. Φρόντισα να κλείσω εισιτήρια και να παγώσω τα πάντα. Εκείνη την στιγμή δεν με ένοιαζε τίποτα, μόνο ο πατέρας μου. Μου ήταν δύσκολο και να πακετάρω την βαλίτσα μου. Έλεγα “τώρα θα πάρω και μαύρα ρούχα μαζί; “Τα βλέπω στη γωνία και λέω “όχι δεν θα τα πάρεις, δεν χρειάζεται”. Φτάνω Γερμανία, φτάνω στο νοσοκομείο. Καταλάβαινε ότι είμαι δίπλα του, καταλάβαινα κι εγώ ότι με καταλάβαινε. Έφτασα Τετάρτη, την Παρασκευή το απόγευμα μας έδειξε σημάδια ενδυνάμωσης, και Σάββατο πρωί τον χάσαμε μέσα από τα χέρια μας».

Έκτοτε όπως λέει, επικοινωνεί με τον πατέρα της, με τον δικό της τρόπο:

«Πια έχω μια επικοινωνία (μαζί του), με την έννοια ότι θα του μιλήσω όποτε περάσω από μια εκκλησία, θα ανάψω ένα κεράκι, εμφανίζεται στον ύπνο μου… Εννοείται πως μου λείπει. Εννοείται πως θέλω να τον έχω μαζί μου, αλλά ξέρω ότι είναι καλά εκεί που είναι. Όταν με ρωτούσαν αν σκέφτομαι κάποια στιγμή να επιστρέψω μόνιμα Γερμανία, έλεγα πάντα όχι. Η μόνη στιγμή που το σκέφτηκα, ήταν όταν πέθανε ο μπαμπάς μου. Το μόνο πράγμα που ήθελα, ήταν να είμαι κλεισμένη στο παιδικό μου δωμάτιο, κάτω από το πάπλωμα, και να κλαίω όλη μέρα».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top