ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: η Όπρα Γουίνφρεϊ απαντά αν έχει 35χρονο «άγνωστο γιο»!

Αποκαλύψεις μετά από συνάντησή τους έξω από τηλεοπτικό στούντιο

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: η Όπρα Γουίνφρεϊ απαντά αν έχει 35χρονο «άγνωστο γιο»!

Τετ α τετ με έναν 35χρονο, που ισχυρίζεται ότι είναι γιος της και τον εγκατέλειψε, ήρθε η Όπρα Γουίνφρεϊ, έξω από τηλεοπτικό στούντιο! Όπως ήταν αναμενόμενο, η ιστορία είναι πρώτο θέμα στα αμερικανικά ΜΜΕ και κάνει τον γύρο του κόσμου, ενώ η 61χρονη παρουσιάστρια έδωσε εξηγήσεις.

Ποιος είναι ο 35χρονος

Η υπόθεση του Κάλβιν Μίτσελ, όπως ονομάζεται ο 35χρονος, ήρθε στο φως πριν από περίπου ένα μήνα, μετά από συνέντευξη του ίδιου. Σύμφωνα με όσα δήλωσε, η Όπρα τον συνάντησε πρώτη φορά την δεκαετία του ’90, όταν ήταν 12 ετών και έκανε κάστινγκ για τη δραματική σειρά «There Αre Νo children Ηere».

spl1156422_001 (1024x614).jpg
(Η Όπρα με τον Κάλβιν, δίπλα της, αριστερά, και την οικογένειά του)

«Η Όπρα ζήτησε από την μητέρα μου να με υιοθετήσει, αλλά εκείνη αρνήθηκε», είπε, στο περιοδικό «National Equirer», ο 35χρονος οδηγός φορτηγού. Όπως πρό��θεσε, το ότι η οικογένειά του ήταν φτωχή συγκίνησε την παρουσιάστρια, η οποία, μετά την άρνηση για υιοθεσία, αποφάσισε να τους στηρίξει οικονομικά.

Από την πλευρά της, η 56χρονη μητέρα του υποστήριξε ότι η Όπρα του έστελνε δώρα με την αφιέρωση «στο γιο μου, Κάλβιν», ενώ πλήρωσε τα δίδακτρα για να πάει σε ένα από τα καλύτερα ιδιωτικά σχολεία στην πολιτεία του Μισισίπι.

spl1163620_001 (1024x748).jpg
(Η προ ημερών συνάντηση του 35χρονου με την παρουσιάστρια)

Αφορμή για να σταματήσει κάθε επαφή, στάθηκε το ότι ο Κάλβιν παράτησε το σχολείο όταν έγινε 16 ετών. «Ήμουν μικρός τότε! Πήρα μια χαζή απόφαση και η Όπρα δεν μου το συγχώρησε ποτέ! Αισθάνομαι ότι αυτό που έκανε ήταν λάθος», είπε ο ίδιος, υποστηρίζοντας ότι απέκτησε τάσεις αυτοκτονίας επειδή εκείνη τον εγκατέλειψε!

Το τετ α τετ και η απάντηση της Όπρα

Η ιστορία, που έχει σκανδαλίσει, έχει και συνέχεια, καθώς, πριν από λίγες μέρες, η Όπρα και ο Κάλβιν ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο, έξω από στούντιο στο οποίο πήγε εκείνη για να μαγνητοσκοπήσει μια συνέντευξη.

«Είμαι ο γιος σου! Συγγνώμη, αλλά δεν είχα τρόπο για να σε προσεγγίσω!», λέγεται ότι φώναζε ο 35χρονος, ο οποίος ζήτησε από την 61χρονη να μιλήσουν. Η δυσαρέσκεια στο πρόσωπο της Όπρα είναι εμφανής, ενώ απάντησε αρνητικά στο αίτημά του, επικαλούμενη το ότι έπρεπε να πάει στην έδρα του ΟΗΕ.

spl1163620_023 (1024x868).jpg
(Φανερά ενοχλημένη, η Όπρα μιλά με τον Κάλβιν ενώ υπογράφει αυτόγραφα έξω από το στούντιο)

Μιλώντας στο «Entertainment Tonight», η Όπρα έδωσε εξηγήσεις, τονίζοντας πως ο Μίτσελ δεν είναι βιολογικό της παιδί. «Τον συνάντησα στα γυρίσματα, νομίζω ήταν το 1992. Με “σκλάβωσε” όταν, κατά τη διάρκεια ενός διαλλείματος, μου έφερε ένα αναψυκτικό. Γοητεύτηκα και άρχισα να τον ρωτώ για την οικογένειά του και, όταν μου περιέγραψε την δύσκολη κατάσταση, αποφάσισα να βοηθήσω», ανέφερε.

Εκτός από τα δίδακτρα και τα δώρα, η παρουσιάστρια βρήκε δουλειά στην μητέρα του 35χρονου, ενώ επιβεβαίωσε το ότι διέκοψε κάθε επαφή όταν εκείνος παράτησε το σχολείο: «πήγαμε με τον σύντροφό μου στο σπίτι τους. Του είπα ότι ήμουν απογοητευμένη με την απόφασή του. “Αν εγκαταλείψεις το σχολείο δεν έχω τίποτε άλλο να κάνω”, του είπα. Κι αυτό έγινε! Αυτή ήταν η τελευταία μας συζήτηση, στα τέλη των ‘90s».

Η Όπρα δεν έκρυψε την ενόχλησή της για το ότι ο Μίτσελ «πούλησε» την ιστορία στα σκανδαλοθηρικά έντυπα, τα οποία, μάλιστα, τον ανέφεραν ως «κρυφό γιο» και «ιστορία κρυμμένη στο συρτάρι της», ωστόσο, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να συναντηθούν ξανά.

spl1163620_012 (1024x662).jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top