Άννα Ανδριανού: «Είχα μία εγκυμοσύνη που δεν πήγε καλά, αν ήθελα ένα παιδί θα είχα επιμείνει»

Γιατί δεν επεδίωξε να γίνει μητέρα η ηθοποιός

Άννα Ανδριανού: «Είχα μία εγκυμοσύνη που δεν πήγε καλά, αν ήθελα ένα παιδί θα είχα επιμείνει»

Το ότι όσo περνάνε τα χρόνια δεν της λείπει ένα παιδί, παραδέχτηκε η Άννα Ανδριανού σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Το Πρωινό».

«Αν μου έλειπε ένα παιδί θα το είχα κάνει, γιατί πολύ απλά υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κάνει κάποιος, δηλαδή εννοώ πως αν το ήθελα πολύ, θα είχα επιμείνει κιόλας. Μάλιστα κάποια στιγμή είχα και μία εγκυμοσύνη που δεν πήγε καλά αλλά δεν ήταν θέμα αυτό» παραδέχτηκε η σεναριογράφος της σειράς «9 μήνες» που προβάλλεται καθημερινά στο Star στις 17:50.

Η ίδια μάλιστα αποκάλυψε και τι την έκανε να μην επιδιώξει να φέρει στον κόσμο ένα παιδί: «Υπήρξα από πάρα πολύ μικρή μαμά σε κάποιους ανθρώπους, στους γονείς μου επειδή τους προστάτευα, σε κάποιους συγγενείς σε φίλες, σε φίλους. Θέλω να πω δηλαδή πως περισσότερο είχα ανάγκη εγώ στη ζωή μου να γίνω παιδί γιατί γεννήθηκα μεγάλη».

Να σας θυμίσουμε πως η σεναριογράφος πριν από μία εβδομάδα είχε εξομολογηθεί στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν έχασε τον αδερφό της και την μητέρα της και η ζωή την ανάγκασε να γίνει σκληρή.

«Αυτά συμβαίνουν στη ζωή αλλά με τα δύσκολα προχωράς» είπε χαρακτηριστικά, ενώ αναφέρθηκε και στον σύζυγό της Γιάννη Μπότση με τον οποίο και υπογράφουν μαζί την σειρά "9 μήνες"».

«Με τον σύζυγό μου, υπήρξαμε πρώτα συνεργάτες και ερωτευτήκαμε μέσα από αυτό, οπότε αυτό το θέμα το είχαμε λύσει από πριν. Δεν υπάρχει χειρότερος υποστηρικτής μου από τον Γιάννη και το ίδιο ισχύει και για μένα προς αυτ��ν» δήλωσε η Άννα Ανδριανού.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην Ευγενία Σαμαρά την οποία και πολλοί είχαν αμφισβητήσει όταν μαθεύτηκε πως θα πρωταγωνιστεί στη σειρά του Star.

«Κάναμε μία οντισιόν και ήταν εξαιρετική όταν ψάχναμε την Δάφνη, είναι πάρα πολύ καλή ηθοποιός η Ευγενία και είναι λάθος κάποιος να στέκεται στην εξωτερική εμφάνιση. Πάντα είναι λάθος να στέκεται κάποιος σ’ αυτό γιατί είναι μία εντύπωση που περνάει πολύ γρήγορα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top