Πέρασαν από...κόσκινο τον Μπογδάνο στο «Λόγω TiViς»-Η Καινούργιου αποκάλυψε το φλερτ του on air

Xαμός για την εμφάνισή του στο "Σπίτι μου, Σπιτάκι μου"

Πέρασαν από...κόσκινο τον Μπογδάνο στο «Λόγω TiViς»-Η Καινούργιου αποκάλυψε το φλερτ του on air

Από… κόσκινο πέρασαν τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο στην εκπομπή «Λόγω Tivis» για την εμφάνισή του στο «Σπίτι μου Σπιτάκι μου» όπου ήταν καλεσμένος το Σαββατοκύριακο.

Στην στήλη «fashion debate» ο δημοσιογράφος –παρουσιαστής «κονταροχτυπήθηκε» με τον Γιάννη Στάνκογλου ο οποίος ήταν επίσης καλεσμένος στην εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Αν και τελικά ο Μπογδάνος ήταν αυτός που πήρε το βραβείο από το «Λόγω Τivis» για την στιλιστική του επιλογή (φορούσε καπαρντίνα, γιλέκο και all star) τα «άκουσε» για τα καλά από τους συνεργάτες της Καινούργιου, η οποία αποκάλυψε στον "αέρα" με ποια φλέρταρε ο παρουσιαστής στον Alpha αλλά και την επιθυμία της να μάθει τι...εσώρουχο φοράει! Ό,τι να 'ναι δηλαδή...!

«Κυκλοφορεί ινκόγκνιτο για να μην τον δείρουν;», «Είναι καλό να φλερτάρει για να διαιωνιστεί αυτό το είδος», «Νομίζω ότι το γιλέκο τον κάνει λίγο σαν παππού», «Νομίζω ότι ο Μπογδάνος συνδυάζει δύο πράγματα:την ειλικρίνεια μιας μεγαλοφυΐας με την μετριότητα ενός δημοσίου υπαλλήλου» ήταν κάποιες από τις ατάκες που ακούστηκαν on air.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top