H Δούκισσα Νομικού ευχήθηκε δημόσια «Χρόνια Πολλά» στον σύντροφό της! Δείτε πώς!

Ο Δημήτρης Θεοδωρίδης έχει την γιορτή του και η παρουσιάστρια τον «τίμησε» δεόντως

H Δούκισσα Νομικού ευχήθηκε δημόσια «Χρόνια Πολλά» στον σύντροφό της! Δείτε πώς!

​Χρόνια πολλά στον σύντροφό της ευχήθηκε δημόσια η Δούκισσα Νομικού, η οποία ήταν να μην κάνει την αρχή. Έκτοτε δεν έχει σταματήσει να μιλά και να εξυμνεί τον Δημήτρη Θεοδωρίδη, με τον οποίο είναι πιο ερωτευμένη και ευτυχισμένη από ποτέ.

Η παρουσιάστρια που όπως έχει ήδη γράψει το star.gr το τελευταίο διάστημα συγκατοικεί με τον αγαπημένο της, ανέβασε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία στο Instagram, στην οποία οι δυο τους έχουν «κολλημένα» τα πρόσωπά τους, κοιτώντας κατάματα τον φακό.

νομικου.jpg
Την φώτο συνόδευσε με το σχόλιο: «Ηappy Nameday» και μια καρδιά από δίπλα, ενώ τα σχόλια των followers της που τους εύχονται μέχρι και γάμο, έπεσαν βροχή.

sdv.jpg

Να σημειώσουμε, ότι αυτή είναι η δεύτερη φορά που η Δούκισσα Νομικού ανεβάζει φώτο με τον σύντροφο της στο Instagram. Η πρώτη φορά, ήταν του Αγίου Βαλεντίνου πέρυσι, όταν ουσιαστικά επιβεβαίωσε την σχέση τους.

Όπως και να΄χει, η παρουσιάστρια είναι στα καλύτερα της, και όχι μόνο το δείχνει, αλλά και το λέει, αφού σε πρόσφατες συνεντεύξεις της έχει δηλώσει για τον Δημήτρη Θεοδωρίδη, πως «είναι αν να ξεκινώ τώρα τη ζωή μου. Τώρα μαθαίνω τι πάει να πει αγάπη, τι έρωτας, τι ζευγάρι.Αισθάνομαι τόσο ωραία που τρομάζω να πω πώς αισθάνομαι. Με τρομάζουν τα λόγια που θα πω. Ο Δημήτρης δίχως να είναι ��νας μάγος με κάνει να ζω μαγικά. Δημιούργησε μια μαγική σχέση μαζί μου. Σαν να ψάχνεις κάτι όλη σου τη ζωή και το βρίσκεις».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top