Tι συμβαίνει με την Ντορέττα Παπαδημητρίου;Χαμηλά νούμερα από την πρώτη εβδομάδα

Επιβεβαιώνονται οι προβλέψεις ότι «Το Πρωινό» θα κάνει… «περίπατο»-Δείτε αναλυτικά τι έδειξε η Nielsen

Tι συμβαίνει με την Ντορέττα Παπαδημητρίου;Χαμηλά νούμερα από την πρώτη εβδομάδα

​Τις προβλέψεις που ήθελαν «Το Πρωινό» να κάνει περίπατο απέναντι από τα «Καλημερούδια», επιβεβαίωσαν τα νούμερα τηλεθέασης της Nielsen, από την πρώτη εβδομάδα προβολής των δυο πρωινών εκπομπών.

5909_FEI_SKORDA_GIORGOS_LIAGAS_14102015.jpg
Όπως θα δείτε και αναλυτικά στους δυο πίνακες παρακάτω (από στοιχεία της Nielsen), τα «Καλημερούδια» της Ντορέττας Παπαδημητρίου έκαναν πρεμιέρα την προηγούμενη Δευτέρα (12/10) με τους καλύτερους «οιωνούς», καθώς κατάφεραν να ξεπεράσουν τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά στα κοινά 15-44 (όχι όμως και στο σύνολο της τηλεθέασης).
ντφωσ.jpg
Ωστόσο η επόμενη ημέρα (Τρίτη), έδειξε πως τα υψηλά νούμερα της Δευτέρας, ήταν απλά η περιέργεια του τηλεοπτικού κοινού, αφού τα «Καλημερούδια» έπεσαν τόσο στο σύνολο όσο και στα κοινά 15-44 κάτω από το «Πρωινό», καταφέρνοντας ωστόσο να διατηρήσουν τα εικοσάρια στoν πίνακα τηλεθέασης της Nielsen.

ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ.jpg
Η κατιούσα για την Ντορέττα Παπαδημητρίου ξεκίνησε στην μέση της εβδομάδας ��αι συγκεκριμένα την Τετάρτη, καθώς τα «Καλημερούδια» έπεσαν στο 17,5% (σύνολο) και 15,6% (στα κοινά 15-44), την ώρα που Λιάγκας και Σκορδά από «απέναντι» έκαναν 28,5% στο σύνολο και 31,8% στα κοινά 15-44, σχεδόν 15 μονάδες πάνω από την Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Παρόμοια κινήθηκαν τα νούμερα των δυο εκπομπών και την Πέμπτη, για να κλείσουν την Παρασκευή με τεράστια ψαλίδα, καθώς «Τα Καλημερούδια» έπεσαν κι άλλο, σημειώνοντας 12,9% στο σύνολο και 13,4% στα κοινά 15-44, την ώρα που Λιάγκας-Σκορδά πέρασαν (και πάλι) 15 μονάδες μπροστά, τερματίζοντας με 27,7% στο σύνολο και 28,2% στα κοινά 15-44.

ΝΕΑΝΙΚΑ ΚΟΙΝΑ.jpg
Τι απαντά σε όλα αυτά η Ντορέττα Παπαδημητρίου; Σχολιάζοντας την πρώτη εβδομάδα του πρωινού, δήλωσε στην κάμερα του "Happy Day" πως «ήταν πολύ ωραία και πιο χαλαρά απ΄ότι περίμενα. Όπως και να ήταν τα νούμερα, ακόμα και αν ήταν σαραντάρια, δεν έχει καμία σημασία αυτή τη στιγμή. Σημασία έχει να χτίσουμε αυτό το πράγμα, να το στήσουμε, και να το πάμε όσο πιο μακριά μπορεί να πάει. Κανείς δεν αντιγράφει κανέναν… θα μπορούσε να είναι ένα στρογγυλό τραπέζι όπως πολλά. Άρα τι; Θα είχαμε αντιγράψει κάποιους με στρογγυλά τραπέζια;»

Αξιοσημειώτη είναι πάντως η διαφορά στα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής «Καλημερούδια» συγκριτικά με το περσινό «Mega με Μία», το οποίο στην πρεμιέρα του και τις πρώτες ημέρες προβολής του, είχε καταφέρει να περάσει πολύ μπροστά από το «Πρωινό», «τρομάζοντας» Λιάγκα-Σκορδά, αφού είχε σημειώσει 50αρια στην τηλεθέαση κατά την πρεμιέρα του! Και μπορεί στην πορεία Λιάγκας-Σκορδά να πέρασαν μπροστά, αλλά καθ΄όλη την διάρκεια της σεζόν, δεν σημειώθηκαν τόσο μεγάλες διαφορές στα νούμερα, με το «Mega με Μία» να κρατά ένα σταθερό μέσο όρο στο 20%.

Ωστόσο μια εβδομάδα είναι «στον αέρα» η εκπομπή «Καλημερούδια», μένει να δούμε πώς θα πάνε στην πορεία τα νούμερα για να έχουμε ακόμα πιο σαφή εικόνα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top