ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: η Ελένη Μενεγάκη σχολιάζει on air αν παντρεύτηκε κρυφά!

Πώς αντέδρασε στις ερωτήσεις καλεσμένου της εκπομπής

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: η Ελένη Μενεγάκη σχολιάζει on air αν παντρεύτηκε κρυφά!

Για πρώτη φορά αναφέρθηκε on air στις φήμες για τον κρυφό της γάμο με τον Ματέο Παντζόπουλο η Ελένη Μενεγάκη, μετά από «καρφί» του καλεσμένου της!

Ελένη Τσολάκη και Δημήτρης Παπανώτας κάθισαν στον καναπέ της παρουσιάστριας, με τον Δημήτρη να αναφέρει «μου ανέθεσαν οι ακροατές να σου πάρω συνέντευξη… Μια ερώτηση θα έκανα για να μην υπάρχουν απορίες».

Η Ελένη Μενεγάκη κατάλαβε αμέσως τι ήθελε να ρωτήσει ο καλεσμένος της και του είπε «θα μείνει αναπάντη��η!», ενώ εκείνος, κάνοντας έμμεση αναφορά στο αν φοράει βέρα, συνέχισε: «λες; Για να δω τα χέρια! Και το άλλο...».

«Μωρέ, ψάξε και τα χέρια και τα πόδια... απαντήσεις δεν θα λάβεις!», του είπε τελικά η Ελένη και… τον αποστόμωσε!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, οι φήμες θέλουν την παρουσιάστρια και τον αγαπημένο της να παντρεύτηκαν κρυφά στην Άνδρο, τον περασμένο Μάρτη, λίγο πριν έρθει στον κόσμο η κορούλα τους, Μαρίνα. Μέχρι στιγμής, η Ελένη, πιστή στο να μην βγάζει την προσωπική της ζωή στα φώτα της δημοσιότητας, δεν έχει επιβεβαιώσει, ούτε διαψεύσει, τις εν λόγω πληροφορίες.

Λίγο αργότερα, ο ίδιος ρώτησε την Ελένη αν σκοπεύει να κάνει και πέμπτο παιδί, με την παρουσιάστρια να ξεκόβει κάθε συζήτηση, λέγοντας: «με πας από ερώτηση σε ερώτηση, δεν έχω απάντηση... Εγώ δεν είμαι στο ξεκίνημα της οικογένειας να πω ότι έκανα ένα παιδί και θα ήθελα να κάνω κι άλλο... Όταν ήμουν μικρό παιδί έλεγα “θα ήθελα μία μεγάλη οικογένεια” και έκανα τεράστια οικογένεια... Πες τίποτα στην Ελένη (σ.σ. την Τσολάκη). Σ’ εμένα με τα τέσσερα παιδιά;»!

Δείτε στο βίντεο τις αντιδράσεις της Ελένης στα περί γάμου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top