Ο δημοσιογράφος που έπεσε θύμα επίθεσης στο star.gr: «Μου έριξαν κλωτσιές και μπουνιές»

Ο Μπάμπης Χριστόγλου τονίζει ότι θα συνεχίσει να εκφράζει ελεύθερα τη γνώμη του!

Ο δημοσιογράφος που έπεσε θύμα επίθεσης στο star.gr: «Μου έριξαν κλωτσιές και μπουνιές»

Για την επίθεση που δέχθηκε την Πέμπτη έξω από το Caravel μίλησε στο star.gr o γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός του ΣΠΟΡ FM, Μπάμπης Χριστόγλου.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει με προηγούμενη ανάρτηση, οπαδοί του Παναθηναϊκού χτύπησαν και έβρισαν τον δημοσιογράφο έξω από το ξενοδοχείο, όπου βρίσκονταν για να εμψυχώσουν την ομάδα τους ενόψει του αγώνα μπάσκετ με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

«Ήμουν για δουλειά και την ώρα που κατέβηκα βρέθηκα ανάμεσά τους. Ούτε ήξερα ότι θα ‘ναι εκεί, ούτε το περίμενα. Αν το ήξερα δεν θα πήγαινα!» ανέφερε ο ίδιος και π��όσθεσε πως εκείνη τη στιγμή δεν μπορούσε να κάνει τίποτα: «Άμα δεις 300 κάφρους να σε έχουν περικυκλώσει και να σε βρίζουν, να βρίζουν τη μάνα σου και τα παιδιά σου, τι μπορείς να κάνεις…»

Όπως ανέφερε ο ραδιοφωνικός παραγωγός του έριξαν «μπουνιές και κλωτσιές πίσω στην πλάτη», ενώ ευτυχώς τη γλίτωσε με κάποια «σκισίματα».

Πάντως, ο Μπαμπης Χριστόγλου, ο οποίος είναι γνωστός για τα «ερυθρόλευκα» αισθήματά του, τόνισε πως δεν πρόκειται να σταματήσει να εκφράζει ελεύθερα τη γνώμη του.

«Εγώ θα συνεχίσω να κάνω αυτό που κάνω και δεν πρόκειται να αλλάξω γραμμούλα από αυτά που θέλω να γράφω» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ρεπορτάζ: Στέλλα Αθανασάκη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top