Κρίση στη σχέση της Καινούργιου; «Περνάω δύσκολη περίοδο!»-Λιάγκας:«Πιστεύω ότι έχει χωρίσει»

ΧΑΜΟΣ στο "Πρωινό" με τις "περίεργες" δηλώσεις της παρουσιάστριας

Κρίση στη σχέση της Καινούργιου; «Περνάω δύσκολη περίοδο!»-Λιάγκας:«Πιστεύω ότι έχει χωρίσει»

Για τις φήμες που την ήθελαν να έχει χωρίσει με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου σε συνέντευξη που έδωσε στο People υποστηρίζοντας πως περνά «δύσκολη περίοδο» στα προσωπικά της.

«Με στεναχώρησε που έγραψαν κάτι που με αφορά χωρίς να με πάρουν να το διασταυρώσουν. Από εκεί και πέρα οφείλω να σου πω ότι είναι η πρώτη φορά που νιώθω την ανάγκη να μην μιλήσω για την προσωπική μου ζωή» ανέφερε και πρόσθεσε: «Μέσα μου περνάω μια δύσκολη περίοδο και μέχρι να αισθανθώ καλύτερα, δεν θέλω να δηλώσω τίποτα παραπάνω. Τον τελευταίο καιρό έχω ανάγκη για εσωστρέφεια. Ίσως αυτή ανάγκη οφείλεται στο γεγονός ότι ενθουσιάστηκα. Από εκεί και πέρα θα ανακοινώνω, ότι είναι να ανακοινώσω, όταν εγώ νιώσω έτοιμη».

140915150214_4517.jpg
Αυτά άκουσε και ο Γιώργος Λιάγκας και όπως καταλαβαίνετε δεν άφησε το θέμα ασχολίαστο. «Από αυτά που καταλαβαίνω εγώ- για να μην παρεξηγηθώ- έχει χωρίσει ή περνάει μια κρίση και δεν θέλει να το πει» ανέφερε ο παρουσιαστής με την Φαίη Σκορδά να προσθέτει: «Εγώ από αυτά που καταλαβαίνω είναι ότι στην αρχή αισθανόταν μια ασφάλεια και πολύ ενθουσιασμένη, βγήκε, μίλησε για τον ερωτά της και όλα αυτά που ζει. Και τώρα αυτήν την ασφάλεια που της παρείχε στην αρχή τώρα δεν την έχει και για αυτό λέει ότι είναι λίγο μπερδεμένη και έχει μια εσωστρέφεια».

050915201703_3405.jpg
Από την πλευρά του ο Άρης Καβατζίκης πρόσθεσε πως η Κατερίνα Καινούργιου «δεν είναι στα καλύτερά της όσον αφορά στα προσωπικά της, σύμφωνα με το περιβάλλον της. Γιατί; Γιατί πρέπει να γίνει το επόμενο βήμα, το επόμενο βήμα είναι ένας γάμος».

«Υπάρχει και θέμα οικογένειας. Όταν δημόσια έχεις μιλήσει τόσο πολύ θετικά, με τρυφερά λόγια για τον Βασίλη, οι γονείς της Κατερίνας δεν θα περιμένουν το επόμενο βήμα; Δεν είναι λογικό;» πρόσθεσε ο ίδιος.

050915201705_5386.jpg
Μέχρι και η Μαρία Ηλιάκη υποστήριξε την «πρώην» φίλη της λέγοντας πως και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος «είναι σε ηλικία γάμου και αυτός!».

«Εγώ από ότι καταλαβαίνω αυτός δεν θέλει να παντρευτεί. Αυτή θέλει να παντρευτεί. Το έχουμε δει στην ελληνική κοινωνία 100 φορές! Το παιδί είναι 29 ετών σου λέει “σιγά μην πάω να δεσμευτώ”. Η άλλη είναι 30 ετών, σου λέει π.χ "η Σκορδά έκανε παιδί στα 30 εγώ να μην κάνω"; Υπάρχει κρίση!» ανέφερε ο Λιάγκας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χώρισαν ή όχι Καινούργιου-Σταθοκωστόπουλος:Η τελευταία ΦΩΤΟ της παρουσιάστριας τα λέει όλα!!!

ΔΕΙΤΕ: η πρώτη εμφάνιση Καινούργιου - Σταθοκωστόπουλου μετά τις φήμες για χωρισμό!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top