«9 Μήνες»: ΔΕΙΤΕ τι θα γίνει σήμερα στην καθημερινή σειρά του Star

Συντονιστείτε στις 17:50

«9 Μήνες»: ΔΕΙΤΕ τι θα γίνει σήμερα στην καθημερινή σειρά του Star

Στις 17:50 συντονιστείτε στο Star γιατί έρχεται το νέο επεισόδιο της καθημερινής σειράς «9 Μήνες», το σενάριο της οποίας υπογράφει η Άννα Ανδριανού.

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ

Η Δάφνη ενημερώνει τον Πέτρο για τα απειλητικά μηνύματα που δέχεται, κι εκείνος για άλλη μία φορά εγκλωβίζεται, ψάχνοντας τρόπο να την αποπροσανατολίσει. νημερώνει τον Πέτρο για τα απειλητικά μηνύματα που δέχεται, κι εκείνος για άλλη μία φορά εγκλωβίζεται, ψάχνοντας τρόπο να την αποπροσανατολίσει.

Η Μαρίνα καταλαβαίνει ότι τα χαμένα αρχεία της δεν είναι παρά ένα ακόμα σαμποτάζ από την Άντρη. Η σχέση των δύο γυναικών τώρα βαδίζει σε τεντωμένο σκοινί δημιουργώντας ανάμεικτα συναισθήματα στη Μαρίνα, που για άλλη μία φορά βρίσκεται στο δίλημμα αν θα συνεχίσει ή όχι τη δουλειά στη φαρμακευτική. Ο Αντρέας βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του, επιμένοντας να φλερτάρει από απόσταση τη Δάφνη, που πια δεν μπορεί να τον βγάλει από το μυαλό της. Η επιβεβαίωση της εγκυμοσύνης φέρνει μεγάλη αναστάτωση τόσο στην Κρίστη, όσο και στον Άλκη.

Στον καθένα για διαφορετικό λόγο, καθώς εκείνος αρνείται να το δεχτεί, ενώ η ίδια θέλει να κρατήσει το παιδί. Η Έλσα συναντά τυχαία τον Μάνο στον δρόμο και ενθουσιάζεται με την είδηση της διαμονής του στην Κύπρο.

Ο Μάνος, ανυποψίαστος, γοητεύεται από τη μικρή του θαυμάστρια, αλλά μία τυχαία σύμπτωση τον κάνει να συνειδητοποιήσει ποια είναι, και χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top