Χωρίζει ζευγάρι της ελληνικής τηλεόρασης; Τι αποκαλύπτει φιλικό τους πρόσωπο!

Οργιάζουν οι φήμες μετά από solo εμφάνιση

Χωρίζει ζευγάρι της ελληνικής τηλεόρασης; Τι αποκαλύπτει φιλικό τους πρόσωπο!

​Για τα δημοσιεύματα που θέλουν Έλληνες ηθοποιούς, που πρωταγωνιστούν σε καθημερινή σειρά, να χωρίζουν, μετά από δύο χρόνια σχέσης, μιλά φιλικό τους πρόσωπο, σχολιάζοντας για πρώτη φορά όσα γράφονται!

Αφορμή για να ξεσπάσουν οι φήμες χωρισμού στάθηκε μία solo εμφάνιση που έκανε η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, η οποία, όπως σας έχουμε ενημερώσει, πήγε μόνη της στο γάμο του… πρώην της, Δημήτρη Μακαλιά, με την Αντιγόνη Ψυχράμη, στις αρχές του μήνα.

5518_VLAXOS_TRIANTAFILIDOY_15062015 (1024x684).jpg
(H πιο πρόσφατη κοινή δημόσια εμφάνιση, τον Ιούνιο, σε θεατρική πρεμιέρα)

«Προχωρούν μαζί, πιο ερωτευμένοι από ποτέ και ετοιμάζονται για το μεγάλο ταξίδι τους στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, προκειμένου να δώσουν σάρκα και οστά σε ένα μεγάλο τους όνειρο», δηλώνει, στην εφημερίδα «Real News», φιλικό πρόσωπο των δύο ηθοποιών, προσθέτοντας ότι οι δύο τους έχουν ξεκαθαρίσει στο περιβάλλον τους πως δεν χώρισαν ποτέ!

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, το ζευγάρι θα εμφανίζεται στο «Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα» μέχρι και το τέλος του χρόνου, ενώ στη συνέχεια θα ανοίξει τα φτερά του για Νέα Υόρκη και, σύμφωνα με το δημοσίευμα, γέλασαν όταν είδαν τα δημοσιεύματα ότι χωρίζουν!

030915151353_3749.jpg
(H solo εμφάνιση της Ιωάννας στο γάμο Μακαλιά - Ψυχράμη που «φούντωσε» τις φήμες)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top