Παντρεμένη εδώ και έξι μήνες η Μενεγάκη; Τι λένε νέες πληροφορίες!

Φέρεται να ντύθηκε νυφούλα λίγο πριν γεννήσει - Πρώτη ανάρτηση: 26/09/2015, 17:15

Παντρεμένη εδώ και έξι μήνες η Μενεγάκη; Τι λένε νέες πληροφορίες!

​Υπό άκρα μυστικότητα και λίγο πριν γεννήσει την κορούλα της, πριν από περίπου έξι μήνες δηλαδή, παντρεύτηκε τον Ματέο Παντζόπουλο η Ελένη Μενεγάκη, σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας!

Όπως ανέφερε ρεπορτάζ της εκπομπής «Αποκαλυπτικά», η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας τέλεσαν τον γάμο τους στην ιερά μονή Παναχράντου, στην Άνδρο, σε στενό κύκλο, το διάστημα κατά το οποίο η Ελένη έφυγε από το πλατό για να γεννήσει.

«Δεν ξέρω, δεν λέω… Έχω εντολή να μην λέ�� τίποτε», είπε σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή ο ηγούμενος Ευδόκιμος, ένας από τους τρεις μοναχούς που βάπτισαν την μπέμπα του ζευγαριού στα τέλη του Αυγούστου.

Η Ελένη αποχώρησε από την εκπομπή στις 24 Μαρτίου, ενώ γέννησε στις 29 του ίδιου μήνα. Αυτό το διάστημα, σύμφωνα, πάντα, με το ίδιο ρεπορτάζ, μπήκε στο κλαμπ των παντρεμένων για δεύτερη φορά, μετά από ένα ταξίδι - αστραπή στο αγαπημένο της νησί.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια, όπως επεσήμανε η εκπομπή του Ε, στο μαιευτήριο καταχωρήθηκε ως Ελένη Παντζοπούλου, ενώ, τόσο η ίδια, όσο και ο Ματέο φορούσαν τις χρυσές βέρες τους την ημέρα που βγήκαν από το μαιευτήριο.

Δείτε στο βίντεο όσα ανέφερε το ρεπορτάζ για το γάμο

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top