VIDEO: Δείτε την Μαίρη Συνατσάκη να κάνει γυμναστική σπίτι της με ιδρωμένο κορμί!

Οι συμβουλές της παρουσιάστριας για να έχεις τέλειες αναλογίες με τρόπο και χωρίς κόπο

VIDEO: Δείτε την Μαίρη Συνατσάκη να κάνει γυμναστική σπίτι της με ιδρωμένο κορμί!

Τα τελευταία χρόνια η Μαίρη Συνατσάκη έχει «χτίσει» ένα από τα ωραιότερα κορμιά της ελληνικής showbiz και αυτό δεν είναι τυχαίο, αν σκεφτεί κανείς πως γυμνάζεται συστηματικά και προσέχει πολύ την διατροφή της.

Μέσω Instagram, η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους followers της, ένα video την ώρα που κάνει γυμναστική στο σπίτι της, με τους κοιλιακούς σε πρώτο πλάνο, και το κορμί της ιδρωμένο από την αερόβια άσκηση.

συνατσακη.jpg
Το video συνόδευσε με ένα κείμενο στο οποίο δίνει συμβουλές στους fans της να διατηρούνται fit με τρόπο και χωρίς… κόπο ή περιττά έξοδα:

«Το λουκ της ημέρας: "Κόψε budget από παντού!"

• (1.) Γυμναστική στο σπίτι! Ε λοιπόν κάνω συνέχεια, με κλασικό παλιακό dvd ή YouTube βίντεο. Το θέμα είναι να τα κάνεις όλα σαν να σε παρακολουθούσε ενας κέρβερος personal trainer.

(2.) Αθλητικά σε προσφορές. Η σωστή αθλητική περιβολή είναι ικανή να σε προκαλέσει να σηκωθείς από τον καναπέ. Και άμα η σωστή είναι και τόσο ωραία οσο αυτή η και την αγόρασα και τόσο πιο φθηνά ακόμη καλύτερα. Δεν καταλαβαίνετε για πόσους θησαυρούς σε προσφορές μιλάμε.

(3.) Σοβαρά: Μία ώρα-τέσσερις φορές την εβδομάδα και σε ένα μήνα εκτός από budget θα έχετε κόψει και σε πόντους εμφανώς! Ξεκίνα σήμερα! 💪».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top