Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του «Blind Taste» με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο-ΔΕΙΤΕ backstage ΦΩΤΟ

Πάρτε μέρος στο νέο παιχνίδι μαγειρικής του Star και κερδίστε 1.000 ευρώ!

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του «Blind Taste» με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο-ΔΕΙΤΕ backstage ΦΩΤΟ

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του νέου διαγωνισμού μαγειρικής «Blind Taste».

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος αναθέτει στους 4 παίκτες την εκτέλεση μιας συνταγής και ο… πόλεμος της κατσαρόλας ξεκινάει!

BLIND TASTE 1.jpg
Η διαδικασία ήταν πολύ διασκεδαστική, με τον σεφ να βοηθάει, να δίνει οδηγίες αλλά και να ελέγχει την κάθε…παρακινδυνευμένη κίνηση των παικτών! Κάποιοι παίκτες τελειώνουν γρήγορα το πιάτο ενώ υπάρχουν και κάποιοι, που κυριεύονται από άγχος και χρειάζονται πάντα «λιιιίγο» παραπάνω χρόνο.

BLIND TASTE 6.jpg

Τα απρόοπτα κατά τη διάρκεια της ετοιμασίας του κάθε πιάτου ήταν πολλά κα�� άλλες φορές προκαλούσαν γέλιο, άλλες φορές την επέμβαση του σεφ για να «σωθεί» το πιάτο ή την επέμβαση των ανθρώπων της παραγωγής για να σωθεί κυριολεκτικά το πλατό!

BLIND TASTE 8.jpg

Όλοι οι παίκτες καταθέτουν την εμπειρία τους στο παιχνίδι, στο δωμάτιο συνεντεύξεων, όπου εκεί βέβαια δεν λείπουν οι καυστικές κριτικές!

Με την ολοκλήρωση του πιάτου οι διαγωνιζόμενοι μεταφέρονται στο χώρο γευσιγνωσίας, όπου με δεμένα τα μάτια, καλούνται να δοκιμάσουν όλα τα πιάτα και να τα βαθμολογήσουν από το 1 έως το 5. Γιατί μπορεί όλοι να εκτελούν την ίδια συνταγή αλλά η γεύση και η επιτυχία διαφέρει από πιάτο σε πιάτο και εξαρτάται απόλυτα από τη σωστή εκτέλεση της συνταγής! Στη συνέχεια, ο σεφ δοκιμάζει και βαθμολογεί την προσπάθεια των διαγωνιζόμενων.

BLIND TASTE 9.jpg
Ο παίκτης, που θα έχει συγκεντρώσει τη μεγαλύτερη βαθμολογία στο τέλος κάθε εβδομάδας, θα είναι ο νικητής του χρηματικού επάθλου των 1.000 ευρώ και θα συνεχίσει να διαγωνίζεται με τρεις νέους συμπαίκτες για μία ακόμη εβδομάδα διεκδικώντας 1.000 ακόμη ευρώ!

BLIND TASTE 11.jpg
Την εκτέλεση παραγωγής έχει αναλάβει η εταιρία «Art of Comedy» και την οργάνωση παραγωγής ο έμπειρος Νίκος Χριστοφόρου, παραγωγός του Master Chef.

Όσοι θέλουν να λάβουν μέρος μπορούν να επισκέπτονται τη σελίδα: www.blindtastestar.gr ή να τηλεφωνούν στο 211 18 15 915 (αστική χρέωση).

Εμπιστεύεσαι τις μαγειρικές σου ικανότητες με κλειστά μάτια; Τότε είσαι έτοιμος για το νέο παιχνίδι του Star, BLIND TASTE.

Kάντε ΚΛΙΚ στα βίντεο και δείτε το τρέιλερ του Blind Taste και το τρέιλερ συμμετοχών...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top