Άννα Αδριανού για τους «9 μήνες»: «Η σειρά είναι αυτό που ακριβώς ονειρευτήκαμε»

Πρεμιέρα τη Δευτέρα 21/9 στο STAR και κάθε μέρα στις 17:50

Άννα Αδριανού για τους «9 μήνες»: «Η σειρά είναι αυτό που ακριβώς ονειρευτήκαμε»

​Οι «9 μήνες» είναι η νέα σειρά της Άννας Αδριανού, που θα προβάλλεται καθημερινά στο STAR, από τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου και κάθε μέρα στις 17:50. Οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν τις ιστορίες της 28χρονης Δάφνης, της 40χρονης Μαρίνας και της 17χρονης Κρίστυ που μαζί με τους υπόλοιπους ήρωες συνθέτουν ένα παζλ με πυκνή πλοκή και σασπένς γεμάτο από μυστικά, ψέματα, ακραίες καταστάσεις, αληθινούς και ψεύτικους έρωτες. Οι βασικές ηρωίδες είναι συγγενείς και δοκιμάζονται όταν έρχονται στο φως μεγάλα οικογενειακά μυστικά που ανατρέπουν τα δεδομένα της ζωής τους. Κοινό τους στοιχείο η μητρότητα.

Η Άννα Αδριανού μιλώντας στο TV Έθνος αποκαλύπτει ότι «Οι “9 μήνες” βασίζονται σε μια ιδέα του συζύγου μου, Γιάννη Μπότση, ο οποίος έχει τη γενική επίβλεψη της σειράς, είναι executive producer, για το πώς οι οικογενειακές σχέσεις είναι αυτές που καθορίζουν πολλά πράγματα στη ζωή μας, ακόμη και στα ερωτικά μας».

190915002431_1759.jpg
Η ίδια θα υποδυθεί τη Μάρθα, μια ψυχολόγο που βρέθηκε στην Κύπρο, επειδή ένα μυστικό κατέστρεψε κάποτε τη δική της ζωή. «Η Μάρθα είναι πρόσωπο κλειδί στην ιστορία. Προσπαθεί να ξεκλειδώσει τους ασθενείς της με ένα τρόπο αρκετά συναισθηματικό. Ένα βίαιο γεγονός κατέστρεψε κάποτε τη δική της ζωή και τη ζωή ενός πλάσματος που αγαπάει. Χωρίς να σας αποκαλύψω ακόμη ποιο είναι θα σας πω ότι θα βρεθεί πολύ κοντά στα μυστικά των οικογενειών και σε όλα αυτά που ψάχνει η Δάφνη. Η Μάρθα είναι δίπλα σε όλα αυτά, τα έχει μπροστά της αλλά δεν γνωρίζει. Είναι όμως εκείνη η οποία τυχαία θα βρει την άκρη του νήματος» συμπληρώνει η Άννα Αδριανού.

«Η σειρά είναι αυτό που ακριβώς ονειρευτήκαμε. Είναι υπέροχη όλη η ομάδα. Μαζί μας είναι και η εξαιρετική σεναριογράφος, Μάρω Γιαννοπούλου. Είναι η πρώτη φορά που δουλεύω στην Κύπρο και έχω ενθουσιαστεί. Μου αρέσει η Κύπρος και αγαπώ τους Κύπριους. Είναι ζεστοί άνθρωποι και λατρεύουν τους Έλληνες» επισημαίνει.

anna-adrianou-i-agapi-den-einai-mono-sunaisthima-alla-kai-apofasi.jpg
Άννα Αδριανού

Στη δραματική σειρά, κυπριακής παραγωγής, «9 Μήνες», σε σενάριο Άννας Αδριανού και σκηνοθεσία Κώστα Κωστόπουλου και Γιάννη Σπιρώνη, πρωταγωνιστούν οι Αλέξανδρος Σταύρου, Νίκος Γαλανός, Υρώ Λούπη, Άννα Αδριανού, Ευγενία Σαμαρά, Μαριάννα Καυκαρίδου, Μαρία Μιχαήλ, Κωνσταντίνος Λάγκος, Πάνος Μακρής, Αντωνία Χαραλάμπους, Κύνθια Παυλίδου, Κρίστοφερ Γκρέκο, Δημήτρης Παπαδάκης, Νιόβη Σπυριδάκη και Ιωάννα Σιαφκάλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΠΡΕΜΙΕΡΑ την Δευτέρα στο Star: τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο του «9 Μήνες»!

Η «dream team» της τέχνης στους «9 μήνες»:Ο Νίκος Tερζής γράφει τη μουσική και μιλά στο star.gr

«9 Μήνες»:Ερωτεύτηκε,την εγκατέλειψαν έγκυο και την έμπλεξαν-Το story της Κρίστη θα συγκινήσει

«9 Μήνες»:Ο Αλέξανδρος Σταύρου έρχεται στο STAR μ'ένα ρόλο που θα μας καθηλώσει-Πάρτε μια γεύση

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Backstage ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ απ'τη νέα σειρά του Star «9 μήνες»-Τι λένε οι πρωταγωνιστές

«9 Μήνες»: Η ιστορία της Μαρίνας θα αγγίξει εκατομμύρια γυναίκες–Πάρτε μια γεύση

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top