Άννα Ανδριανού: ΔΕΙΤΕ τι λέει για την καθημερινή σειρά «9 μήνες» που έρχεται στο STAR

Η ηθοποιός υπογράφει το σενάριο-Πρώτη ανάρτηση: 19/09/2015 00:00

Άννα Ανδριανού: ΔΕΙΤΕ τι λέει για την καθημερινή σειρά «9 μήνες» που έρχεται στο STAR

Για τη νέα καθημερινή σειρά του Star «9 μήνες» η οποία θα μεταδίδεται από τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου και κάθε μέρα στις 17:50 μίλησε σε συνέντευξή της, η Άνν�� Ανδριανού.

Όπως σας έχουμε γράψει από το star.gr, τη σειρά υπογράφει η ίδια η ηθοποιός ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Κώστας Κωστόπουλος και ο Γιάννης Σπιρώνης.

«Πρόκειται για μια κοινωνική, δραματική και αισθηματική σειρά με πολλά στοιχεία ψυχολογικού θρίλερ. Η ιστορία είναι γύρω από τρεις γυναίκες που ανήκουν στην ίδια ευρύτερη οικογένεια και βλέπουν τη ζωή τους να ανατρέπεται, καθώς έρχονται αντιμέτωπες με μεγάλα οικογενειακά –και όχι μόνο!- μυστικά. Φυσικά, αυτές οι αποκαλύψεις αλλάζουν τα πάντα, όπως τις σχέσεις τους με τα αγαπημένα τους πρόσωπα» δήλωσε η ηθοποιός στο TV24.

ENNEA-MHNES-A4-ΠΡΕΜΙΕΡΑ.jpg
Αναφερόμενη στους κινδύνους που κρύβει ένα καθημερινό σήριαλ η ηθοποιός-σεναριογράφος είπε πως «είναι πολύ μεγάλο τρένο σε σχέση με τα εβδομαδιαία. Αλλά τώρα που έχω ασχοληθεί με αυτά είναι… παιχνιδάκι. Το καθημερινό σήριαλ θέλει διαχείριση πάρα πολλών στοιχείων, πραγμάτων, τεράστιων ιστοριών που πρέπει να γραφτούν. Για παράδειγμα, εμείς έχουμε κάνει όλες τις ιστορίες μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Όταν μας είπαν να στείλουμε την πρόταση, ετοιμάσαμε μια περίληψη 70 σελίδων και το βιογραφικό κάθε ήρωα. Ακόμα και πράγματα που ο θεατής δεν θα δει ή δεν θα μάθει ποτέ, ενώ εμείς πρέπει να τα ξέρουμε. Ακόμη, έγιναν πάρα πολλές συναντήσεις με το team».

Στην εν λόγω δουλειά πρωταγωνιστούν πολλοί Έλληνες και Κύπριοι ηθοποιοί (Αλέξανδρος Σταύρου, Νίκος Γαλανός, Υρώ Λούπη, Άννα Αδριανού, Ευγενία Σαμαρά, Μαριάννα Καυκαρίδου, Μαρία Μιχαήλ, Κωνσταντίνος Λάγκος, Πάνος Μακρής, Αντωνία Χαραλάμπους, Κύνθια Παυλίδου, Κρίστοφερ Γκρέκο, Δημήτρης Παπαδάκης, Νιόβη Σπυριδάκη και Ιωάννα Σιαφκάλη), ενώ η Άννα Ανδριανού υποδύεται μια ψυχολόγο.

Όσο για το αν έχει άγχος για το αν θα πάει καλά η σειρά; Η ίδια απάντησε: «Θεωρώ ότι η ζωή είναι μικρή και δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να έχει άγχος για τίποτα! Σαφώς ευελπιστώ –και θα μου ‘δινε μεγάλη χαρά- να αρέσει στον κόσμο η σειρά. Πάντα έχω αυτή την ελπίδα!»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top