ΔΕΙΤΕ το αφιέρωμα του Αλιάγα στην Ελλάδα που είδαν 4 εκατομμύρια τηλεθεατές!

Τι δήλωσε ο ίδιος στο Star για το εγχείρημά του

ΔΕΙΤΕ το αφιέρωμα του Αλιάγα στην Ελλάδα που είδαν 4 εκατομμύρια τηλεθεατές!

​Με επιτυχία στέφθηκε ακόμα μία προσπάθεια του Νίκου Αλιάγα για προβολή της Ελλάδας στο Εξωτερικό: το ντοκιμαντέρ που ο ίδιος δημιούργησε και προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή του παρακολούθησαν περίπου 4 εκατομμύρια τηλεθεατές!

Ο γνωστός δημοσιογράφος έκανε ένα διαφορετικό ταξίδι στη χώρα μας, συνδέοντας τον πολιτισμό, τις ομορφιές της και εκείνους που αγαπούν την Ελλάδα, όπως ο Ζαν Πολ Γκοτιέ.

«Ήταν σημαντικό για εμένα στα πλάνα της εκπομπής που παρουσιάζω εννιά χρόνια στη Γαλλία να δείξω μέσα από τα ταξίδια που κάνω κάτι που έχει να κάνει με τα αρχέτυπα των Ελλήνων, δηλαδή τον τρόπο ζωής και τις αξίες τις διαχρονικές… Άλλοι βλέπουν πέτρες κι εγώ βλέπω πολιτισμό και ταυτότητα. Εγώ ανήκω σε αυτούς και, εφόσον μου δίνεται η ευκαιρία να πω πέντε πράγματα, θα το κάνω με ένα γλυκό τρόπο», είχε δηλώσει ο Νίκος στην κάμερα του Star, λίγο πριν αναχωρήσει από την Αθήνα για το Παρίσι.

Μέσα από την επιτυχημένη εκπομπή «50’ Inside» στο TFI, οι τηλεθεατές είδαν, μεταξύ άλλων, τον Ζαν Πολ Γκοτιέ και τον παρουσιαστή να περπατούν στα σοκάκια της Ύδρας φορώντας τη συλλεκτική μαρινιέρα του σχεδιαστή με τη Μελίνα Μερκούρη, την πρόεδρο του IFG, Ασπασία Λεβέντη, να μιλά για το νέο Αρχαιολογικό Μουσείο της Δήλου, τον συλλέκτη Τέχνης Δάκη Ιωάννου και τον καλλιτέχνη Paul Chan.

«Νομίζω ότι μέσα από τα μάτια των ξένων δεν θα αγαπήσουν περισσότερο την Ελλάδα, αλλά θα καταλάβουν τους κωδικούς», είπε στο Star ο Νίκος Αλιάγας και πρόσθεσε: «δεν θέλω να συζητηθεί, θέλω να αγαπηθεί η Ελλάδα. Είναι διαφορετικό!».

Δείτε στο βίντεο το σχετικό ρεπορτάζ από το κεντρικό δελτίο του Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top