ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Backstage ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ απ'τη νέα σειρά του Star «9 μήνες»-Τι λένε οι πρωταγωνιστές

Πάρτε μια γεύση απ’τη δουλειά που υπογράφει η Α.Αδριανού και έρχεται να καθηλώσει το κοινό

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Backstage ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ απ

​Σε πολύ λιγότερο από «9 μήνες» έρχεται στο Star Channel η ομώνυμη σειρά, που αναμένεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό με την υπόθεση και το εξαιρετικό καστ της.

ennea.jpg

Το καινούργιο καθημερινό σίριαλ, που φέρει την υπογραφή της καταξιωμένης σεναριογράφου και ηθοποιού, Άννας Αδριανού, η οποία μετρά στο βιογραφικό της αμέτρητες τηλεοπτικές επιτυχίες, ετοιμάζεται πυρετωδώς, με τους πρωταγωνιστές, τους τεχνικούς και τους σκηνοθέτες να εργάζονται νυχθημερόν, φιλοδοξώντας οι «9 μήνες» να γίνουν η νέα αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών.

Adrianou.jpg
Άννα Αδριανού

Μέχρι να δούμε στην μικρή οθόνη τις καθηλωτικές ιστορίες τριών γυναικών, οι οποίες δοκιμάζονται, όταν μεγάλα μυστικά του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια κι αλλάζουν τα πάντα μέσα τους και γύρω τους, το star.gr «ταξίδεψε» στην Κύπρο για όλους εσάς και φρόντισε να εξασφαλίσει αποκλειστικές φωτογραφίες με όλα όσα συμβαίνουν, κατά την διάρκεια των εντυπωσιακών γυρισμάτων.

ogdoo.jpg

Ο ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό και ταλαντούχος Αλέξανδρος Σταύρου, τον οποίο λατρ��ύουν και ακολουθούν πιστά μικρές και μεγάλες γυναίκες σε ότι κάνει, ο γοητευτικός Νίκος Γαλανός, η εκπληκτική Ηρώ Λούπη, η οποία έγινε ιδιαίτερα γνωστή μέσα από την σειρά «Βέρα στο Δεξί», η μοναδική Άννα Αδριανού, που μας χάρισε αξέχαστα σίριαλ, όπως «οι Επιθυμίες» και τα «Κλεμμένα όνειρα», η Ευγενία Σαμαρά και πολλοί άλλοι καταξιωμένοι ηθοποιοί δίνουν στα γυρίσματα τον καλύτερο τους εαυτό για να ευχαριστήσουν το τηλεοπτικό κοινό.

enato.jpg

Αλέξανδρος Σταύρου- Στο κέντρο ο Κώστας Κωστόπουλος-και ο Νίκος Γαλανός


dekato.jpg

Νίκος Γαλανός και Αλέξανδρος Σταύρου

Κάτω από τις σκηνοθετικές οδηγίες του Κώστα Κωστόπουλου, ο οποίος ξέρει, όπως δείχνει η τηλεοπτική ιστορία, να «φλερτάρει» καλά με την Agb, αφού ότι σίριαλ υπογράφει κάνει μεγάλες τηλεθεάσεις (Βέρα στο Δεξί, Έρωτας, Λόλα Κάρμα, Αντίστροφη Μέτρηση), αλλά και την καθοριστική σκηνοθετική ματιά του Γιάννη Σπιρώνη, ένα "πάζλ" από ήρωες, που κρύβουν τα δικά τους μυστικά και πασχίζουν να κερδίσουν την ευτυχία με κάθε τρόπο ξεδιπλώνεται με τέτοιο τρόπο, που κάθε φορά που θα τελειώνει το ένα επεισόδιο, η λαχτάρα και η αγωνία για το επόμενο θα μεγαλώνει!

proto.jpg

Ο ηθοποιός Γιώργος Ζώης με τον Αλέξανδρο Σταύρου και τον Κώστα Κωστόπουλο

Ο «σκληρός» της απογευματινής ζώνης, Αλέξανδρος Σταύρου, ο οποίος πάρα την μεγάλη δημοφιλία του, κρατά πολύ χαμηλό προφίλ και δίνει πολύ σπάνια συνεντεύξεις, μίλησε στο star.gr, εκφράζοντας την χαρά του για το νέο σίριαλ του Star Channel, «9 μήνες», στο οποίο και πρωταγωνιστεί.

s.jpg

pembto.jpg

«Είμαι πολύ χαρούμενος.... Όλοι μας, ηθοποιοί, σεναριογράφοι, τεχνικοί και σκηνοθέτες εργαζόμαστε με πολλή αγάπη και αφοσίωση για να δώσουμε ότι καλύτερο μπορούμε στο τηλεοπτικό κοινό» είπε ο κ.Σταύρου, εκφράζοντας την αισιοδοξία του πως οι «9 μήνες» θα γίνουν η νέα τηλεοπτική συνήθεια των τηλεθεατών.

ekto.jpg

evdomo.jpg

Ιδιαίτερα ευτυχισμένος όμως είναι και ο Νίκος Γαλανός. Ο ηθοποιός που ξέρει καλά πώς να καθηλώνει το γυναικείο κοινό με την μαγική φωνή και την προσεγμένη εμφάνιση του, δεν κρύβει την χαρά του για την σειρά που ετοιμάζει το Star Channel.

9mines3.jpgtrito.jpg

tetarto.jpg

Και ενώ στην Μεγαλόνησο, άνθρωποι της τέχνης και του θεάματος έχουν γίνει μια "γροθιά" για να παρουσιάσουν ό,τι καλύτερο μπορούν δεδομένων των συνθηκών, αλλά και της οικονομικής κρίσης, στην Ελλάδα το ομώνυμο τραγούδι της σειράς «9 μήνες» σε στίχους Γιώργου Παυριανού και μουσική Νίκου Τερζή, που ερμηνεύει η μοναδική Μελίνα Ασλανίδου, αν και μετρά περίπου... 9 μέρες που κυκλοφόρησε, έχει αρχίσει ήδη να γίνει επιτυχία!!!

Tης Άννας Σταματιάδου

Δείτε επίσης

«9 Μήνες»: η υπόθεση και το εκπληκτικό καστ της νέας σειράς του Star!

ΑΚΟΥΣΤΕ: η Μελίνα Ασλανίδου ερμηνεύει το τραγούδι της νέας σειράς του Star!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top