Αλλαγές από σήμερα στο Instagram: πώς θα «ανεβάζεις» φωτογραφίες και βίντεο!

Τέλος η τετράγωνη διάσταση

Αλλαγές από σήμερα στο Instagram: πώς θα «ανεβάζεις» φωτογραφίες και βίντεο!

Τα πάνω… κάτω και τα πέρα… δώθε έρχονται στο Instagram καθώς η δημοφιλής υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης προχωρά σε αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο θα εμφανίζονται πλέον οι φωτογραφίες!

Οι υπεύθυνοι του Instagram αποφάσισαν να κάνουν τη ζωή των χρηστών του ευκολότερη, εγκαταλείποντας ένα από τα πιο ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του, την τετράγωνη διάσταση στις εικόνες.

Πλέον, ο χρήστης θα μπορεί να «ανεβάζει» φωτογραφίες και βίντεο όπως ακριβώς τα έχει τραβήξει, χωρίς να χρειάζεται να τα περικόψει για να χωρέσουν στο γνωστό τετράγωνο. Με άλλα λόγια, επιτρέπεται να δημοσιεύονται και φορμά όπως τα portrait (κάθετo ορθογώνιο) και landscape (οριζόντιο ορθογώνιο).

instagram-aspect-ratio-screens (1024x572).jpg
(Το κουμπί με το οποίο ο χρήστης καθορίζει το φορμά της φωτογραφίας ή του βίντεο)

Η αλλαγή είναι διαθέσιμη από σήμερα με την τελευταία αναβάθμιση του Instagram για συσκευές με λειτουργικό iOS ή Android και επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν οι ίδιοι το σχήμα της φωτογραφίας ή του βίντεο που επιθυμούν, με το πάτημα ενός κουμπιού!

Επίσης, στη διάθεση των χρηστών είναι και μια ανανεωμένη παλέτα φίλτρων, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στα βίντεο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top