Γνωστός παρουσιαστής εναντίον Τσίπρα: «είναι διακυβέρνηση, όχι σεζόν του “Τhe Voice”»

Πώς σχολίασε την απόφαση για πρόωρες εκλογές

​Άστραψε και βρόντηξε γνωστός παρουσιαστής για την επιλογή του Αλέξη Τσίπρα να οδηγήσει τη χώρα σε πρόωρες εκλογές, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως πρόκειται για τη διακυβέρνηση της χώρας και όχι για σεζόν του «The Voice».

«Και πάλι εκλογές, λοιπόν. Μα οι τελευταίες ήταν τον Ιανουάριο! Πρόκειται για διακυβέρνηση, όχι για σεζόν του “The Voice”», ανέφερε ο Τζον Όλιβερ στην εκπομπή του, «Last Week Tonight».

Προβάλλοντας απόσπασμα από την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή, στην οποία αναφέρει ότι «τα μέτρα είναι πολύ σκληρά και δεν συμφωνώ με αυτά, δεν πιστεύω ότι θα βοηθήσουν την ελληνική οικονομία και το λέω ανοιχτά, ωστόσο λέω ότι πρέπει να τα εφαρμόσουμε», ο Βρετανός κωμικός ξεσπάθωσε.

«Το να παραιτηθ��ίς επτά μήνες μετά μπορεί να είναι ένα σημάδι αδυναμίας, ωστόσο κάποιοι διαφωνούν υποστηρίζοντας ότι αποτελεί μια κατανοητή πολιτική κίνηση», ανέφερε ο Όλιβερ, ενώ αναγνώρισε την… ιδιοφυΐα του Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας χαρακτηριστικά «αυτό είναι λαμπρό! Ζητάς να επανεκλέγεις τώρα ώστε οι ψηφοφόροι να “κολλήσουν” μαζί σου έως ότου καταλάβουν ποσό απαίσιες έκανες τις ζωές τους» και παρομοίασε την προσπάθεια του Έλληνα πολιτικού με… την πρόταση γάμου του Τομ Κρουζ στην Κέιτ Χολμς.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Βρετανός παρουσιαστής

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top