Λαχτάρησε εγκυμονούσα τηλεπερσόνα: Μπήκε σε ταξί που τράκαρε και φοβήθηκε για το μωρό της

«Νιώθω σοκαρισμένη. Δεν αισθάνομαι το μωρό μου να κλωτσάει»/ πρώτη ανάρτηση: 25-08-2015, 23:53

Λαχτάρησε εγκυμονούσα τηλεπερσόνα: Μπήκε σε ταξί που τράκαρε και φοβήθηκε για το μωρό της

​Τυχερή μέσα στην ατυχία της ήταν η Ίμοτζεν Τόμας, η οποία βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, περιμένοντας το δεύτερο παιδί της.

spl1106856_003.jpg

Η 32χρονη τηλεπερσόνα και πρώην μοντέλο, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα, καθώς έπεσε ένα άλλο όχημα στο ταξί στο οποίο επέβαινε με τον μάνατζερ της.

im.jpg

Το σοκαριστικό της υπόθεσης δε, είναι πως το άλλο αυτοκίνητο συγκρούστηκε με το ταξί, από την μεριά όπου καθόταν η Ίμοτζεν Τόμας, με αποτέλεσμα η εγκυμονούσα να… ταρακουνηθεί για τα καλά.

2BA78E3300000578-0-image-m-17_1440523704810.jpg
Αν και η 32χρονη δεν τραυματίστηκε, την έλουσε κρύος ιδρώτας όταν συνειδητοποίησε πως το μωρό της δεν κλωτσούσε.

Μέσω Twitter, ενημέρωσε τους followers της πόσο σοκαρισμένη είναι, καθώς και ότι κατευθύνεται προς το νοσοκομείο για να τσεκάρει σε τι κατάσταση βρίσκεται το έμβρυο:

«Είμαι καθοδόν για το νοσοκομείο. Νιώθω σοκαρισμένη γιατί από την ώρα του ατυχήματος δεν έχω ακούσει το κοριτσάκι μου να κλωτσάει».

im3.jpg

Τέλος καλό όλα καλά όμως και για την μητέρα και για το μωρό, καθώς οι γιατροί διαπίστωσαν πως οι δυο τους δεν είχαν πάθει τίποτα.

im4.jpg
Να σημειώσουμε, πως η Ίμοτζεν Τόμας έχει ακόμα μια κορούλα δυο ετών, την Αριάνα, από την σχέση με τον σύντροφο της, Άνταμ Χόρσλεϊ.

im5.jpg


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top